Wavin lanserer et helt nytt tappevannsystem

 
Wavin lanserer et helt nytt tappevannsystem– Med Wavin Tappevann har vi tatt steget til å bli en komplett leverandør av teknisk VVS, sier produktsjef VVS Tom Ole Stenberg i Norsk Wavin.
Å lansere et nytt tappevannsystem på det norske markedet er ikke gjort i en håndvending. I over ett år har produktsjef VVS Tom Ole Stenberg i Norsk Wavin ledet arbeidet med å utvikle Wavins rør-i-rør tappevannsløsning og tilpasse dette til strenge norske krav og forskrifter. Nå er de kommet vel i mål, blant annet takket være et nært og godt samarbeid med Sintef.

Gjennomarbeidet og gjennomtestet
– Vi i Wavin setter høye kvalitetsmål på alle produktene vi leverer, fastslår produktsjef VVS Tom Ole Stenberg i Norsk Wavin. – Dette gjelder selvsagt også vårt nye rør-i-rør tappevannsystem som vi lanserer nå. Alle komponentene i Wavin Tappevann er gjennomarbeidet til minste detalj, og Sintef har kommet med verdifulle tilbakemeldinger og forslag til endringer gjennom hele denne prosessen.

Wavin Tappevann leveres i alle relevante dimensjoner
Tom Ole er utdannet rørleggermester og erfaringene hans derfra har vært til stor nytte under utviklingen av Wavin Tappevann. Han vet godt hva som er viktig for rørleggere.

– Høy teknisk kvalitet er ikke nok, påpeker han. – Like viktig er det at alle komponenter er fleksible og så enkle som mulig å montere for rørleggerne. Derfor har vi hele tiden hatt nøye fokus på dette mens vi utviklet Wavin Tappevann.

Enkelt og raskt å montere
Rør-i-rør systemet til Wavin Tappevann kommer i dimensjonene som brukes her i landet, det vil si at pex-innerrørene leveres i 12, 15 og 18 cc. Veggboksene til systemet er selvsagt tilpasset dette.

– Når det gjelder ytterrørene, har de vært gjennom og bestått en rekke tester på bøying, varmebestandighet og hvor enkelt det er å utskifte innerrøret, forteller Tom Ole.

Beste fordelerskapet på markedet
– Fordelerne er i avsinkningsfri messing med kuplinger, og fordelerskapet vårt i aluminum er det beste som finnes på markedet, fremholder han. – Det korroderer ikke, er stabilt og solid, og meget godt sikret mot lekkasjer. Dimensjonene på skapet kan også skreddersys for å passe til ditt spesielle prosjekt. Og for å gjøre monteringen enda raskere, kan vi levere skapet med fordelerne satt på plass.

Wavin har tatt steget til å bli en komplett leverandør av teknisk VVS
– Med lanseringen av tappevann er Wavin blitt en komplett systemleverandør på teknisk VVS, påpeker Tom Ole. – Fra nå av kan rørleggerne forholde seg til kun én leverandør hele veien, for vi kan levere alt av teknisk VVS: Fra rørene som blir gravd ned under bakken og helt inn til tappestedene i bygningen. Wavin har tappevannsystem, gulvvarme, avløpssystemer, håndtering av overvann og renseteknikk; som olje- og fettutskillere. I tillegg har vi erfarne og kunnskapsrike medarbeidere som gjerne kommer med gode råd når det behøves.

– Det er altså både trygt og lønnsomt for rørleggerne å samarbeide med oss, fastslår Tom Ole Stenberg. – Og Wavin Tappevann har den samme gode og velkjente kvaliteten som alle andre Wavin-produkter. Du kan godt si at Wavin Tappevann er utviklet av rørleggere for rørleggere.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår