Wavin tar nye steg i Vest.

 
Wavin tar nye steg i Vest.
Norsk Wavin AS er markedsleder på innomhus avløp, og opplever stor pågang på prosjektmarkedet både med støydempende avløpssystemer og også Wavin gulvvarme.

Vår posisjon er oppnådd etter mange år med sterk fokus på nærhet til sluttkunden, god forståelse for deres arbeidssituasjon og forretning, og godt samspill med grossistene.

Fra 1. september har Norsk Wavin AS en ny distriktsleder i region Vest, som består av Rogaland, Hordaland, Sogn- og Fjordane. Lennart Brandt er utdannet rørlegger, og har erfaring både som utøvende installatør og fra grossistbransjen. 
Med Lennart på plass i distriktet vil Norsk Wavin AS effektivt kunne tilby komplette systemer og løsninger til prosjektmarkedet, samt følge opp eksisterende og nye kunder, sier Salgssjef Petter Lieth.

Lennart Brandt forteller:  «Jeg er stolt av å være rørlegger og liker å jobbe aktivt med salg. Jeg er opptatt av kvalitet i jobben jeg gjør og er sulten på mer kunnskap og erfaring innenfor fagområdet. Mine ambisjoner er å bli en aktiv bidrager til et allerede sterkt og anerkjent salgsteam – med tett relasjon til våre grossister og kunder. Jeg ønsker å være en aktiv partner i prosjektene fra begynnelse til slutt. Jeg gleder meg stort til å ta fatt i denne jobben, og møte kundene der ute.» 


 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår