Wilo flytter

 
Wilo flytter
Wilo flytter nå inn i mer tidsriktige og moderne lokaler, hvor de vil være operative fra og med i dag, mandag 8. oktober.

- Vi håper og tror at flyttingen med alle dens oppgaver ikke har påvirket den daglige driften og at våre kunder samt samarbeidspartnere har merket minst mulig i denne perioden flyttingen har pågått. Vår nye adresse er Alf Bjerckes vei 20, 0582 Oslo. Her har vi kontorer, demorom og kurslokale i 5. etasje og vårt serviceverksted i 1. etasje, skriver Wilo i en pressemelding.

Om Wilo:
WILO SE er en ledende produsent av pumper og pumpesystemer innen varme, kjøle og klimateknikk, vannforsyning og håndtering av spill- og avløpsvann. Området omfatter også OEM-løsning og brannslukningsprodukter og et bredt spekter av applikasjonsløsninger i infrastruktur og kommunal sektor.
Med sikte på fremtiden er selskapet sterkt engasjert i forskning og utvikling. Selskapet, med base i Dortmund, utvikler seg stadig mer fra komponentleverandør til systemleverandør. Wilo er et internasjonalt synonym for høyteknologi i pumpesektoren.
WILO Nordic AB er et datterselskap av den tyske pumpeprodusenten WILO SE. Hovedkontoret og Lageret for den nordiske virksomheten ligger i Sverige. Hovedkontoret for den norske virksomheten er i Oslo. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår