Wilo flytter

 
Wilo flytter
Wilo flytter nå inn i mer tidsriktige og moderne lokaler, hvor de vil være operative fra og med i dag, mandag 8. oktober.

- Vi håper og tror at flyttingen med alle dens oppgaver ikke har påvirket den daglige driften og at våre kunder samt samarbeidspartnere har merket minst mulig i denne perioden flyttingen har pågått. Vår nye adresse er Alf Bjerckes vei 20, 0582 Oslo. Her har vi kontorer, demorom og kurslokale i 5. etasje og vårt serviceverksted i 1. etasje, skriver Wilo i en pressemelding.

Om Wilo:
WILO SE er en ledende produsent av pumper og pumpesystemer innen varme, kjøle og klimateknikk, vannforsyning og håndtering av spill- og avløpsvann. Området omfatter også OEM-løsning og brannslukningsprodukter og et bredt spekter av applikasjonsløsninger i infrastruktur og kommunal sektor.
Med sikte på fremtiden er selskapet sterkt engasjert i forskning og utvikling. Selskapet, med base i Dortmund, utvikler seg stadig mer fra komponentleverandør til systemleverandør. Wilo er et internasjonalt synonym for høyteknologi i pumpesektoren.
WILO Nordic AB er et datterselskap av den tyske pumpeprodusenten WILO SE. Hovedkontoret og Lageret for den nordiske virksomheten ligger i Sverige. Hovedkontoret for den norske virksomheten er i Oslo. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår