WindowMaster kjøper BSI AS i Norge

 
WindowMaster kjøper BSI AS i NorgeErik K. Boyter i WindowMaster og Vidar H. Hansen BSI tar hverandre i hånda som en markering av oppkjøpet.
WindowMaster kjøper sin norske forhandler i Larvik. Oppkjøpet av Building System Integrator AS skjer for å styrke posisjonen innen naturlig-, hybrid- og røykventilasjon.

Norge er det landet i Nord-Europa som investerer mest i grønne og bærekraftige løsninger forteller CEO i WindowMaster, Erik Boyter:

«Norge er et særdeles interessant marked for en clean-tech bedrift som WindowMaster. Både offentlige og private bygg etterspør bærekraftige løsninger, som kan hjelpe til å redusere påvirkningen på miljøet. Oppkjøpet av BSI reflekterer vår ambisjon om selv å ha en salgsorganisasjon på plass i Norge. I tillegg er BSI en sterk organisasjon med inngående kjennskap til våre produkter».

Han fortsetter: «BSI er kjent som en faglig sterk leverandør innen byggautomasjon, KNX og bærekraftige ventilasjonsløsninger. Vi kjøper dermed en bedrift med solid kompetanse, som har vært involvert i noen spennende og innovative prosjekter.»

 

Kommersielle muskler

Med oppkjøpet i Norge er WindowMaster sterkt representert i hele Norden. Bruk av naturlige ventilasjonsløsninger har steget markant de siste årene grunnet at den grønne løsningen skaper et godt inneklima. WindowMaster har med sine skreddersydde løsninger til arkitekter, fasadebyggere og entreprenører oppbygget en kunnskap som det tidligere BSI ser frem til å kapitalisere på fremover:

«Vi er veldig glade for det nye langsiktige eierskapet”, forteller daglig leder, Vidar Hansen.

Han utdyper: «WindowMaster har i mer enn 25 år fokusert på innovative løsninger innen naturlig ventilasjon. Vi har de siste årene forhandlet disse produktene i Norge, men ser frem til å jobbe enda tettere sammen med hovedkontoret i Danmark. Jeg er sikker på at den kunnskapen og de kommersielle musklene det nye eierskapet bringer vil bety en stor utbredelse av WindowMasters løsninger på det voksende norske markedet».

 

Fakta

·         BSI har kontor i Larvik og er i dag 7 ansatte

·         BSI har siden 2006 vært sertifisert partner for WindowMaster, og har mer enn 50 referanseprosjekter med naturlig ventilasjon

·         Det norske selskapet tar navneskifte til WindowMaster BSI AS

·         WindowMaster A/S er eid av Erik Boyter

·         Erik Boyter kjøpte selskapet av VKR Holding i februar 2015

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår