Xylem inngår strategisk avtale med Seepex

 
Xylem inngår strategisk avtale med SeepexBildet: Seepex eksenterskruepumpe
Xylem Water Solutions Norge AS styrker sin portefølje og satsing mot offentlig sektor og industrien med eksenterskruepumper fra Seepex GmbH.

Xylem Water Solutions Norge AS overtar agenturet for Seepex eksenterskruepumper i Norge. Samarbeidet styrker Xylem sin posisjon ytterligere i markedet.

- Vi er stolte av at Seepex har gitt Xylem tillit til å være en viktig brikke i deres satsning i Norge. Begge firma er bygget på like verdier med stor vekt på produktkvalitet og innovasjon. Med kompletterende produkter fra Seepex vil vi få en komplett og etterlengtet løsning for renseanlegg og andre vannbehandlingsapplikasjoner, sier Maria Fjellman, segmentssjef vann og avløp, i en pressemelding.

Arild Heimlid, segmentssjef industri hos Xylem Norge fortsetter,
- Dette vil bli et godt tilskudd til våre egne produkter, og vil gi oss muligheten til å løse enda flere utfordringer sammen med våre kunder, mener han.

- Seepex er en naturlig partner for oss og vi ser frem til samarbeidet. Sammen har vi en svært konkurransedyktig og fremtidsrettet løsning å tilby, avslutter Arne Håkon Burdal, direktør Xylem Norge.

Om Xylem Water Solutions Norge AS:

Xylem Water Solutions Norge utvikler avanserte teknologiske løsninger på vannutfordringer., utvikler nye teknologier som vil forbedre måtene vann brukes, bevares og gjenbrukes på i fremtiden. Produktene og tjenestene transporterer, behandler, analyserer, overvåker og returnerer vann til miljøet – innen offentlig sektor og i industrien, samt i bolig- og forretningsbygg. Xylem har også en ledende portefølje av smart måleutstyr, nettverksteknologier og avanserte analyseløsninger for vann-, elektrisitets- og gassinstallasjoner.

Om Seepex GmbH:

SEEPEX er en ledende verdensomspennende spesialist innen pumpeteknologi. SEEPEX sine eksenterskruepumper, maceratorer, digitale løsninger og styringssystemer brukes til medier med høy viskositet, til aggressive eller slitende væsker, og der man må frakte væsker skånsomt. 
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår