Stolte vinnere da to leverandører ble hyllet på NOBB-konferansen

 
Stolte vinnere da to leverandører ble hyllet på NOBB-konferansenBilde av årets prisvinnere: fra venstre Geberit AS og Bergene Holm AS. Foto: Øyvind Berild, Byggtjeneste
Stolthet og glede preget scenen da Årets NOBBer og Årets NOBB – VAVVS leverandør ble hedret på NOBB-konferansen 2023. Applaus til de strålende vinnerne!

Norsk Byggevarebase (NOBB) feirer sitt 30-årsjubileum, og årets NOBB-konferanse den 15. og 16. november rettet fokus mot verdikjedens behov, med Norsk Byggevarebase som en kilde til produktdata. Dette ble formidlet gjennom inspirerende foredrag fra ulike leverandører og brukere i VAVVS og byggenæringen.

LES OGSÅ: - Felles varegruppestruktur vil tjene hele næringen

Midt i konferansen ble også to leverandører hedret med velfortjente priser for deres enestående innsats.

Årets NOBBer 2023 

Denne ærefulle prisen, delt ut siden 1995, er et prestisjetungt mål for mange bedrifter. Juryen, bestående av representanter fra byggevarekjedene og Byggtjeneste, stemte frem en gruppe med nominerte og kåret deretter en verdig vinner.

De nominerte til Årets NOBBer var: 

• Fritzøe Engros AS 

• Bergene Holm AS 

• Combiwood Barkvik AS 

• Vartdal Plastindustri AS

Juryen hadde følgende begrunnelse for vinneren: 

"Årets prisvinner leverer høykvalitets produktdata i NOBB, og har vært en aktiv deltaker siden 1995. Leverandøren har lagt ned betydelig arbeid over tid, med kontinuerlig forbedring av logistikkinformasjon, solid markedsinformasjon, og bred dekning av produktegenskaper. Det siste året har de utmerket seg som en ledende aktør innen miljødata i NOBB".

Vinneren ble Bergene Holm AS!

Og vinneren ble Bergene Holm AS– et NOBB-medlem siden 1995. De involverer alle avdelinger i sitt PIM-arbeid. Med dedikerte ressurser og effektiv integrasjon mot NOBB, jobber de daglig med å forbedre NOBB-dataene. Med over 75 års erfaring i produksjon og leveranse av trelast, er Bergene Holm AS dedikert til å være det foretrukne valget for alle som bygger med tre.

Årets NOBB-VAVVS leverandør 

Denne prisen, delt ut for tredje år på rad, krever god datakvalitet for å bli vurdert. Byggtjeneste samarbeider med bransjen for å kåre en verdig vinner.

De nominerte var: 

• GPA Flowsystem AS 

• Eurofusion AS 

• FM Mattsson Norway AS 

• Geberit AS 

• Makita Norge

Juryen hadde følgende begrunnelse for vinneren: 

"Årets vinner er valgt ut for kvalitet og komplett innhold i databasen. Leverandøren har vist engasjement og dedikasjon i å vedlikeholde produkt- og logistikkdataene i henhold til NOBB-regelverket. Brukerne opplever leverandørens innhold som svært tilfredsstillende".

Vinneren ble Geberit AS! 

Geberit As er en innovativ aktør som utvikler, produserer og distribuerer produkter og systemer for bad- og sanitærteknologi. Selskapet har en lang historie og ble etablert i 1874. Deres søkelys på innovasjon, bærekraft og høy kvalitet har gjort dem til en verdig vinner. 

Om NOBB-konferansen:

NOBB-konferansen arrangeres av Byggtjeneste hver høst og har ofte tema som passer byggenæringen innen produktdata, logistikk, salg, markedsføring og produksjon. 

Konferansen går over to dager, der dag én gir et innblikk i de store trendene i byggenæringen. Læring, samarbeid og inspirasjon står høyt. På dag to går vi mer i dybden med litt mer praktiske tema for våre kunder i NOBB.

Konferansen passer for de som jobber med produktdata, de som planlegger, forsikrer, konstruerer og bygger i Norge, ansatte i byggevarekjedene og de som leder bedrifter innen bygg og VA/VVS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår