VVSaktuelt Åpne på nettet

Imponerte med nye NoDig-produkter

Fornyelse av vannledninger helt uten graving har vært en uløst utfordring for NoDig bransjen i Skandinavia. Fortsatt er det i praksis nødvendig å grave seg ned på anboringer, men lange strekk kan absolutt fornyes med minimal graving, og det kommer stadig nyheter på utstyrsfronten.

Utvider kapasiteten på Oslo lufthavn for 3,3 mrd.kr.

AKTUELLE PROSJEKTER: Det pågår nå kontrahering av entreprenør for bygg- og anleggsarbeider, samt råbygg og tettbygg på prosjekt «Utvidelse Non-Schengen Øst» på Gardermoen. Bedre kapasitet for interkontinental trafikk er bakgrunnen for utvidelsen, som vil koste 3, 3 milliarder kroner.
Annonse

Bygger 20 rekkehus og 16 leiligheter

AKTUELLE PROSJEKTER: I Dragonveien 16 på Billingstad skal Profier bygge 16 terrasseleiligheter og 20 rekkehus , totalt 6700 m². Det pågår kontrahering av totalentreprenør og byggestart er innen oktober i år.

Etterlyser samarbeid for innovative vannløsninger

- Ledningseiere må være villig til å bli med på utviklingsprosjekter og ta en viss risiko dersom nye produkter og metoder skal prøves ut under norske forhold. Bare på den måten kan vi makte å ta igjen noe av det enorme etterslepet i det norske ledningsnettet.

Skytjeneste for fjernstyring av anleggsmaskiner

Det norske teknologiselskapet Steer as lanserer nå sin skybaserte løsning for fjernstyring av anleggsmaskiner. Dette vil bidra til å øke produksjonskapasiteten og minimere risiko ved å fjerne sjåføren fra farlige operasjoner og miljøer.

Stortinget og regjeringen må på banen!

KRONIKK: Vann- og avløpstjenestene er avgjørende for samfunnets funksjonsevne. Skal kommunene lykkes med disse tjenestene må også Stortinget og regjeringen bli med å legge til rette for dette.

Vil bygge vindkraftpark og battericellfabrikk i Nordland

Det norske selskapet Freyr as planlegger en 32 GWt litium-ion battericelle-fabrikk i Rana i kombinasjon med en 600 megawatt vindkraftpark på Sjonfjellet i Nesna og Rana kommuner i Nordland
Annonse
  <$PROJECT_LIST>

Nye prosjekter

Ledige stillinger

Armaturjonsson søker Teknisk tegner/rådgiver!
Sterk faglig – Strukturert – Serviceorientert

Avdelingsleder Nye Bygg
Vil du lede vår entrepriseavdeling på Hamar og tilby de beste energieffektive lø...

Baser og rørleggere entreprise
Vil du være med på laget og skape noe av betydning?

Rørlegger
Vil du bli helten i felten? Bli rørlegger i GK!

Rørlegger Bas
Vil du bli med på laget for et bedre miljø og skape noe av betydning?

Kontakt ossred@byggfaktamedia.no

Ansvarlig redaktør: Pål Engeseth
Utgiver: Byggfakta Docu AS, postboks 205, 1501 Moss, Tlf: 69 91 24 00


Om VVS aktuelt Annonsere Avbestill

VVSaktuelt