Dette er VVS aktuelt

Nettsiden www.vvsaktuelt.no har vært online siden 2004. VVS aktuelt henvender seg til hele VA- og VVS-bransjen gjennom daglige nyhetsoppdateringer av sanitær, ventilasjon/inneklima, byggautomasjon, varme, energi og VA, samt unik informasjon fra Byggfakta sin egen prosjektdatabase.

VVS aktuelt sin hovedmålgruppe er VVS- og VA-entreprenører, konsulenter / rådgivende ingeniører, grossister, leverandører, produsenter. Driftspersonell spiller en stor rolle med hensyn til forvaltning, drift og vedlikehold av bygningsmassen og de tekniske installasjonene, og utgjør derfor også en av hovedmålgruppene.

VVS aktuelts journalistikk er forankret i bestemmelsene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Dette skal sikre at våre reportasjer er etterrettelige og presseetisk forsvarlige.

 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår