ABK-Qviller AS inn som nytt VVP-medlem

 
ABK-Qviller AS inn som nytt VVP-medlemBildet: ABK-Qviller, her ved administrerende direktør i Daniel Mark Kristensen, er nå medlemmer av VVP.
ABK-Qviller AS er nå nytt medlem i bransjeorganisasjonen for VA- og VVS produsentene i Norge (VVP).

– Vi har gleden av å kunne ønske velkommen ABK-Qviller AS som vår nyeste medlemsbedrift. Vi takker for tilliten og ser frem til samarbeidet, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VVP, i en pressemelding.

ABK-Qviller AS er Norges største importør og kompetansesenter for varmepumper, varmeopptak og aircondition. I tillegg leveres produkter for etablering av fundamenter, energi- og vannbrønner.

Bedriftens mest profilerte merkevarer er Toshiba, NIBE, Clivet, Epiroc, Condair og Uponor. ABK-Qvillers produkter distribueres over hele landet av forhandlere og entreprenørkunder. I tillegg til vareleveranser, er ABK-Qviller ledende innen prosjektering, kursing, teknisk support og vedlikehold av varmepumpesystemer.

ABK-Qviller ble etablert i 1991 og har utviklet seg fra å være en entreprenør til å bli en importør og grossist med høy tverrfaglig kompetanse. Selskapet teller 112 ansatte og omsatte for 538 MNOK i 2018. Hovedkontoret er lokalisert på Brobekk i Oslo, og har regionskontorer i Hamar, Bergen, Trondheim, Stavanger, Tønsberg og Bodø. Siden sommeren 2018 har ABK-Qviller også kunnet levere moderne vannbårne varmesystemer som følge av oppkjøpet av Variant VVS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår