Meld deg på Nordisk Vannskadeseminar

 
Meld deg på Nordisk VannskadeseminarBildet: Aronsborg konferansehotell i Bålsta
Nordisk Vannskadeseminar arrangeres annen hvert år på ulike steder i Norden. I år arrangeres seminaret på Aronsborg i Bålsta i Sverige, med Säker Vatten som vertskap.

Jobber du med innendørs vanninstallasjoner hos myndigheter, byggefirmaer, arkitektkontorer, forsikringsselskaper, takstfirma, leverandører eller hos en rørentreprenør?

Den 27. – 29. august 2024 arrangeres Nordisk Vannskadeseminar. Seminaret har et fullpakket program om tiltak for å unngå vannskader. På scenen vil en rekke anerkjente eksperter fra hele Norden dele sin kunnskap.

Seminaret arrangeres annethvert år på ulike steder i Norden. I 2022 var det Norge og SINTEF som var vertskap, i år er det Sverige og Säker Vatten som arrangerer seminaret på Aronsborg i Bålsta, praktisk beliggende nær Arlanda.

– Formålet med konferansen er å informere om nyheter innen forskning og utvikling av bygge- og installasjonsmetoder, produkter, skadestatistikk og myndighetskrav med mål om å redusere antall vannskader. Deltakerne får dele de siste erfaringene og fra de ulike nordiske landene på rundt 20 ulike seminarer, sier Thomas Helmerson, prosjektleder for årets vannskadeseminar.

Nordisk vannskaderåd ble dannet på 1970-tallet og har arrangert Nordisk vannskadeseminar siden 1997. I rådet sitter blant annet representanter fra myndigheter, produktutviklere, forsikringsselskaper og bransjeorganisasjoner fra de nordiske landene.

Ifølge arrangøren er antallet plasser er begrenset, så ikke vent for lenge. Siste påmeldingsfrist er 20. juni

Se vedlagt program med link for påmelding her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår