Eaton lanserer nytt UPS-system

 
Eaton lanserer nytt UPS-systemBildet: Nå lanserer Eaton det nyeste medlemmet i UPS-familien, Eaton 9395X
Eaton lanserer i dag et nytt plassbesparende og miljøoptimalisert UPS-system, myntet på datasentre. Systemet leveres med en komplett livssyklusanalyse og miljøpass som viser miljøpåvirkningen.

Energistyringsselskapet Eaton åpnet nylig en toppmoderne fabrikk i Helsinki for å møte økende etterspørsel etter avbruddsfrie strømforsyningssystemer (UPS). Nå lanserer selskapet det nyeste medlemmet i UPS-familien, Eaton 9395X. Det intelligente UPS-systemet er spesielt designet for å dekke behov i hyperskala- og samlokaliseringsdatasentre.

Eaton 9395X er energieffektivt, designet for enkel installasjon og bruk, og kan skilte med flere funksjoner som hjelper datasenteret med å redusere kostnader og få bedre oversikt over klimaavtrykket.

Omformere i silisiumkarbid

9395X gir en kraftig, sikker og pålitelig strømforsyning, med en maksimaleffekt på 1700 kVA – en effekt som kommer til å øke i de neste årene. Med omformere i silisiumkarbid leverer systemet en overlegen energieffektivitet. De gjør det enklere for datasentrene å redusere   klimautslippene på grunn av lavere strøm- og kjølingsbehov.

– Vi har designet omformere i silisiumkarbid, som tilbyr markedet en virkningsgrad på 97,5 prosent i dobbeltkonverteringsmodus. Eaton 9395X krever opptil 30 prosent mindre kjøling. Systemet opptar dessuten opptil 30 prosent mindre gulvplass – noe som gir mer plass til lønnsomt IT-utstyr. Avtrekket er øverst og med null behov for ledig plass bak blir det også rimeligere å installere, sier Joel Kärkkäinen, Product Manager i Eaton.

Ferdigbygde underenheter

Både enkel installasjon og bruk er sikret med blant annet ferdigbygde underenheter, samt samleskinnedesign mellom skapene og selvkonfigurerende strømmoduler. Store systemer kan konfigureres med et klikk. Ved hjelp av innebygde selvovervåkningssystemer reduseres behovet for jevnlig vedlikeholdskontroll – med andre ord; ytterligere kostnadsbesparelser.

Den patenterte HotSync-teknologien for lastdeling setter en stopper for «single point of failure» - der hele systemet stopper opp hvis et ledd slutter å fungere. Oppetiden sikres ved å synkronisere flere strømmoduler og UPS-er sammen uten behov for kommunikasjonskobling eller synkroniseringsignaler mellom dem.

EnergyAware og energieffektivt

I likhet med flere andre UPS-systemer fra Eaton, er Eaton 9395X utstyrt med selskapets egen avanserte teknologi EnergyAware. Dette gir datasentre og andre virksomheter muligheten levere fleksibilitetstjenester til strømnettet, som hjelper nettoperatører med å integrere mer fornybar energi i strømnettet. På den måten kan datasenteret hente inntekter som reduserer totalkostnadene for systemet, og på samme tid kompensere for egne karbonutslipp.

– Eaton 9395X gjør det enklere for kundene våre å oppnå sine bærekraftmål. Systemet leveres med en komplett livssyklusanalyse og et miljøpass som viser miljøpåvirkningen gjennom hele leveringskjeden, under produksjon og bruk. Det gjør den enkel å inkludere i beregninger av karbonutslipp på anleggsnivå, sier Kärkkäinen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår