Kontakt- og informasjonsmøte om produktdokumentasjon

 
Kontakt- og informasjonsmøte om produktdokumentasjonIllustrasjonsbilde
Velkommen til SINTEFs årlige kontakt- og informasjonsmøte om produkt­dokumentasjon. Møtet er gratis og åpent for alle, men du må melde deg på. Delta fysisk eller digitalt.

Møtet starter kl 12, det serveres en enkel lunsj kl. 11.30. 

Agenda
 
• Nytt fra SINTEF Certification, SINTEF v/Marius Kvalvik

Du vil få høre nyheter fra SINTEF Certification, blant annet om personsertifisering innenfor radon og minirenseanlegg. 
 
• Ny byggevareforordning, CPR Acquis og Digital Product Passport, DiBK v/Martin Schreck

De europeiske reglene for hvordan byggeregler dokumenteres gjelder også i Norge. Disse er under endring, og Martin Schreck i DiBK oppdateres oss om siste nytt og status på arbeidet med ny byggevareforordning, CPR Acquis og Digital Product Passport.
 
• Ombruk av byggevarer, SINTEF v/Johan Kr. Møller

Visste du at det er et forskriftskrav å bruke produkter som er egnet for ombruk? Ved å legge til rette for fremtidig ombruk av byggevarer kan vi redusere avfallsmengdene og kutte klimautslipp. Johan Kr. Møller forteller hvordan egnethet for ombruk kan dokumenteres for nye byggevarer og hvordan produsenter og leverandører kan ta en viktig rolle ved ombruk av brukte byggevarer.
 
• Nytt fra Byggforskserien, SINTEF v/Gunhild Reistad

Det pågår mye arbeid for å oppdatere Byggforskserien, og Gunhild Ella Reistad informerer om hvilke endringer og nyheter som kommer.
 
• Miljødokumentasjon – Hvordan distribueres produktdata, sertifiseringer og dokumentasjon fra NOBB. Byggtjeneste v/ Bjørn Lindebrekke og Morten Stensrud

Er din virksomhet opptatt av Miljødokumentasjon? Bjørn Lindebrekke og Morten Stensrud i Byggtjeneste forteller om miljødokumentasjon og hvordan din virksomhet kan bruke NOBB til å tilgjengeliggjøre produktdata, sertifiseringer og dokumentasjon i verdikjeden.

Bruk av resirkulert plast i byggevarer – Hvordan dokumentere produktene? SINTEF v/ Malin Sletnes og Camilla Bakken Aas

Mange byggevareprodusenter ønsker å bruke mer resirkulert plast i produksjonen for å bidra til en sirkulær byggebransje. SINTEF har gjennomført et utviklingsprosjekt med støtte fra Handelens Miljøfond hvor vi har undersøkt hvordan byggeprodukter med resirkulert plast kan dokumenteres. Malin Sletnes og Camilla Bakken Aas forteller oss om resultatene fra prosjektet.

Sted: Ullevaal Stadion, møterom M6
Adresse: Sognsveien 77 C
Start: 28.05.2024 - 12:00 
Slutt: 28.05.2024 - 15:00

Meld deg på her

Møtet er åpent for alle og er gratis, men krever påmelding. Det er også mulig å følge møtet via streaming, lenke til Teams vil bli sendt før møtet.

Har du spørsmål? Kontakt oss på certification@sintef.no
sintefcertification.no 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår