Inviterer til RomVent2024

 
Inviterer til RomVent2024
NORDBYGG 2024: En av verdens viktigste konferanser innen ventilasjon og inneklima finner sted på Nordbygg-messen i Stockholm 22.–25. april 2024.

En av verdens viktigste konferanser innen ventilasjon og inneklima finner sted på Nordbygg-messen i Stockholm 22.–25. april 2024. Dette er den syttende utgaven av konferansen, som tidligere har blitt holdt i Finland, Brasil og Kina, blant andre land. RoomVent 2024 ønsker bransjefolk og forskere velkommen til et arrangement utenom det vanlige!

Kombinasjonen av industri og forskning, som gjør denne konferansen unik, er et bevisst valg for å skape en møteplass for vitenskap, næringsliv og politikk. RoomVent2024 er et sted hvor forskere, ingeniører og konsulenter, beslutningstakere, eiendomsbesittere og designere, utviklere og eiendomsforvaltere kommer i kontakt med hverandre for å møte samfunnets behov og nye utfordringer.

- Dette er en unik møteplass for fagfolk fra hele verden, som adresserer en rekke aktuelle problemstillinger innen ventilasjon, energieffektivitet og spredning av infeksjon, brann og spesielle applikasjoner som i skoler og offentlige miljøer, sier Torun Widström, forsker ved KTH Royal Institute of Technology og prosjektkoordinator for konferansen.

RoomVent2024 gir en eksklusiv mulighet til å dele og spre teknisk informasjon og nye ideer, og å diskutere den siste utviklingen og fremtidige retninger for VVS, energibruk, inneklima og det bygde miljøet.

Nettsiden til RoomVent2024 finner du her

Foreløpig program finner du her 

Sjekk også ut de sosiale aktivitetene, for eksempel en middag ved siden av det berømte Vasa-skipet, det majestetiske krigsskipet som sank på jomfruturen i 1628. En fantastisk gallamiddag i Victoria Hall på Stockholm International Fairs er også lovet, med glitrende underholdning!

Du er velkommen til å kjøpe billetter her

Et early bird-tilbud vil gjelde frem til 26. Du kan også bli med i RoomVent2024 som sponsor – det er flere forskjellige nivåer for det.

RoomVent 2024 arrangeres i konferanserommet på Stockholmsmässan, parallelt med Nordbygg, og arrangeres av Sveriges Miljøtekniske Forening (EMTF) som hovedarrangør, i samarbeid med Svensk Ventilasjon og Nordbyggmessen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår