Fortsetter å sponse Norges Hyggeligste Håndverker

 
Fortsetter å sponse Norges Hyggeligste HåndverkerBildet: Vinner av Norges Hyggeligste Håndverker 2021 får fri leasing i tre år av en Volkswagen Transporter eller Caddy Cargo
– Vi er svært fornøyd med fortsatt å være hovedsponsor for en kåring som skaper så mye engasjement og stolthet hos håndverkerne, sier Ingvild Øversveen, markedssjef for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS.

I april 2022 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for sjette året på rad, og nå er det klart at Volkswagen Nyttekjøretøy for femte gang skal spille en aktiv og synlig rolle som hovedsponsor. 

Markedssjef Ingvild Øversveen vil også være medlem av juryen, som har det krevende og givende arbeidet med å velge de 21 finalistene i 2022 og hovedvinneren ut fra tusenvis av nominerte håndverkere.   

 – En omfattende og seriøs kåring som dette, som jobber for å heve håndverksbransjens omdømme og sette positivt fokus på gode rollemodeller, vil vi gjerne være en del av, sier Øversveen i en pressemelding.

Fri leasing i tre år 

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med at Volkswagen Nyttekjøretøy er med videre som hovedsponsor. 

– Vi er stolte over igjen å få til et nært samarbeid med Volkswagen Nyttekjøretøy og det kvalitetsstempelet det er for kåringen å ha “Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul” på laget. De fleste håndverkere er avhengig av kvalitet, praktiske løsninger og kjørekomfort i arbeidshverdagen, derfor er hovedpremien i kåringen meget ettertraktet. 

I 2021 fikk en overbegeistret vinner, rørlegger Hussein El Haddaoui, velge mellom fri leasing i tre år av en Volkswagen Transporter eller Caddy Cargo. Vinneren av kåringen i 2022 kan med andre ord glede seg, forteller Benjamin Husstad-Nedberg.    

Stolthet og engasjement

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirerer ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2021 kom det inn over 2000 nominasjoner og 270 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse. 

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig - både hos håndverkerne og blant befolkningen forøvrig. At vi har fått inn nesten 10 000 nominasjoner og over én million stemmer på seks år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg. 

Hyller håndverkerne

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem den oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg. 

Om Norges Hyggeligste Håndverker:

• Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjene.

• Kåringen i 2022 blir den 6. i rekken, med sterke sponsorer i ryggen.

• Kåringen hyller håndverkerne! Gjennom å fortelle de positive historiene fra håndverksbransjen er målet å  løfte bransjens omdømme i befolkningen.

• Kåringen styrker rekrutteringen til yrkesfagene.

• Kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker 2022 åpner opp for nominasjoner og stemmer etter påske 2022 og  prisutdelingen finner sted i september 2022. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår