- Nå blir det lettere og enklere å tørke (ut) bygg

 
- Nå blir det lettere og enklere å tørke (ut) byggBildet: – Cotes CL 26 er lett, rask, kraftig og energieffektiv, og et godt valg for mange ulike formål. Med sine 10,9 kg gir Cotes CL 26 veldig mye, rask og energieffektiv avfukting per kg utstyr. Den gir også suverene arbeidsforhold; og kan enkelt håndteres uten bæreutstyr, sier Hilde Brønlund i F-Tech.
En ny avfukter på snaue 11 kg tåler tøff behandling, er effektiv og kan settes i gang enkelt og raskt. – En lett vei til full kontroll på fukt, sier Hilde Brønlund i F-Tech.

Tørr luft er den beste medisin mot forhøyet fuktnivå, og da er adsorpsjonsavfuktere noe av det mest effektive du kan bruke. 

– Nå blir det enda lettere å tørke ut byggeplasser, bygninger med vannskade og andre arealer med problematisk fuktighet. Denne lar seg enkelt håndtere av én person, poengterer daglig leder Hilde Brønlund i F-Tech. 

Samme høye ytelse

Cotes CL 26 er en effektiv og kraftig avfukter der vekten er presset ned til 10,9 kg. 
– Vekten har ikke gått på bekostning av ytelse. Innmaten er den samme som i våre velkjente kvalitetsprodukter, understreker Brønlund. 

Den største forskjellen fra andre produkter handler om «innpakningen», som nå er laget av 50 % resirkulert grå plast og 20 % resirkulert oransje plast. 

– Lav vekt gjør logistikken mye enklere. Den er lett å bære, også opp trapper og andre steder som ofte er trange. Og den tåler tøff behandling - noe som ofte kan skje på travle og fulle byggeplasser, sier Brønlund. 

Trinnløs regulering

Adsorpsjonsavfukteren kan fjerne opp til 1,1 kg fuktighet per time (ved 20 °C og 60 % RF) når den går for fullt. Det betyr for eksempel at den egner seg til å tørke ut vannskader i et rom på 100 m2. 
– Den har også mulighet for trinnløs regulering av luftmengder, noe ikke mange konkurrenter kan skilte med, forteller Brønlund. 

Ekstrautstyr for vinduer

Produsent Cotes har også lagt opp til enda enklere installasjon, for eksempel når oppgaven er å tørke ut en bolig etter vannskader eller nye bygg uten ventiler. Adsorpsjonsavfukteren trenger ikke sluk/avløp, og har ingen beholder som må tømmes siden fuktigheten sendes ut via fuktig luft i ventilasjonsslanger. 

– Det kan gjøres også gjennom vinduer ved hjelp ekstrautstyr. En oppblåsbar pose gjør det mulig å sende mye luft ut gjennom vinduer med små sprekker, for eksempel vinduer som står i låst luftestilling. I tillegg er avfukteren designet slik at det er enkelt å stable flere i høyden, avslutter Brønlund.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår