Nå kommer oppgradert ID. Buzz Cargo med 4MOTION firehjulsdrift

 
Nå kommer oppgradert ID. Buzz Cargo med 4MOTION firehjulsdriftBildet: Volkswagen ID. Buzz Cargo
NYTTEKJØRETØY: Volkswagen ID. Buzz Cargo har etablert seg som Norges mest solgte varebil. Nå kommer modellen i oppgradert versjon, med vesentlig mer effekt, mer utstyr og 4MOTION firehjulsdrift.

I 2023 ble en elektrisk varebil for første gang det mest solgte nyttekjøretøyet under 3,5 tonn, og den bragden var det Volkswagen ID. Buzz Cargo som sto for. Hele 3.407 biler ble registrert i 2023, og til nå er nesten 5.500 biler registrert av den populære varebilen i Norge.

Nærmer seg salgsstart

ID. Buzz Cargo har nå blitt oppgradert. Det betyr mer effekt, mer utstyr og at ID. Buzz Cargo blir tilgjengelig med 4MOTION firehjulstrekk.

- Vi har nylig åpnet for bestilling av oppgraderte ID. Buzz Cargo, og etter sommeren 2024 vil vi åpne for bestilling av vår populære varebil også med 4MOTION firehjulstrekk. Vi vet at firehjulstrekk er noe norske kunder setter pris på, og vi forventer stor interesse for bilen, sier Fredrik Matheson, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy.

Betydelig mer effekt

Oppgraderte ID. Buzz Cargo har større batteripakke og større motor, noe som gjør at effekten øker betydelig fra 204 hestekrefter til 286 hestekrefter for varianten med tohjulstrekk, og til hele 340 hestekrefter for 4MOTION-utgaven. Begge utgavene vil også ha et dreiemoment på kraftige 550 newtonmeter, og i tillegg få økt tilhengervekt.

I oppgraderte ID. Buzz Cargo er også både forvarming av batteriet og forbedret ladehastighet på plass.

- Dette gjør at ladestoppene blir enda mer effektive, noe som er viktig for våre kunder som i stor grad bruker bilen i sitt arbeid, sier Matheson.

Mer og oppgradert standardutstyr

Oppgraderte ID. Buzz Cargo kommer med ID. software 5.2 og forbedret infotainment-skjerm som nå måler 12,9 tommer. Standard utstyrsnivå er også økt sammenlignet med tidligere modell, og blant annet er nå både intelligent hastighetsassistent, trafikkskiltgjenkjenning og Lane Assist på plass. Det er også Førerassistentpakke, som blant annet inkluderer blindsoneassistent med rear traffic alert og utstigningsvarsel. Bilen kan også leveres med varmepumpe som tilvalg.

- Dette gjør at det meste er på plass for at Volkswagen ID. Buzz Cargo skal fortsette å være Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, avslutter Matheson.

Både diesel og elektrisk i porteføljen

Volkswagen Nyttekjøretøy selger både fossile og elektriske biler, og modellutvalget består i tillegg til helelektriske ID. Buzz av Caddy Cargo, Crafter og Amarok. I tillegg kommer Transporter i ny utgave som vil bli tilgjengelig med både diesel-motor og elektrisk drivlinje.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår