Inviterer til VAnnfestival

 
Inviterer til VAnnfestival
Vannsenteret inviterer studenter med vannfag i hele Norge (bachelor og master) til VAnnfestival på Vannsenteret og Campus Ås.

Sammen med NMBU - Norwegian University of Life Sciences, OsloMet – storbyuniversitetet, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Høgskolen i Østfold (HiØ) og VA-Yngre  arrangerer Vannsenteret  faglig og sosialt samvær med demonstrasjoner, uhøytidelige konkurranser og mye mer.

- Vi gleder oss og ser fram til å bidra til et minnerikt arrangement - og ikke minst til det viktige arbeidet med rekruttering i bransjen, skriver Vannsenteret i en pressemelding.

Program er under utarbeidelse. For nærmere informasjon samt påmelding, LES HER

Om Vannsenteret:

Nasjonalt senter for vanninfrastruktur ble etablert på bakgrunn av et meget stort behov for investering i ledningsnett for vann og avløp over hele Norge de nærmeste 20 årene. Vannsenteret er lokalisert til Ås, sør for Oslo. Nær tilknytning til Norges miljø- og biovitenskapelige universitet NMBU sikrer gode koblinger mellom utdanning, forskning og praktisk anvendelse. Vannsenteret har et bredt mandat: 

• Svare på det samlede nasjonale behovet for kompetanse innen vann og avløp. 

• Bidra til å utdanne en ny generasjon forvaltere, byggherrer og driftsoperatører med god teoretisk og praktisk innsikt

• Bidra til økt kvalitet og effektivitet i alle ledd av VA-bransjen gjennom utdanning, erfaringsutveksling, forskning og teknologiutvikling

• Være en pådriver for samarbeid, verdiskaping og det grønne skiftet

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår