Alt-i-ett løsning fra Unopax

 
Alt-i-ett løsning fra UnopaxUnopax er en fellesløsning med mulighet for toalett, tappevannsfordeling og varmeanlegg i ett og samme kabinett, og kan skreddersys etter prosjektbehov.
Grimstad- bedriften Unopax AS lanserte kombiskapet Unopax under Bygg Reis Deg. Dette er en løsning som samler hele boligens vann- og varmesystem i ett teknisk skap på badet.

Av På Engeseth

- Unopax er et SINTEF- godkjent kombiskap, sertifisert for våtsoneinstallasjon. Unopax er ment å være en enkel, uniform og skalerbar løsning, tilpasset både nybygg og renovasjons-prosjekt for leilighetskompleks og eneboliger, forteller daglig leder i Unopax AS, Terje Ulven.

- Unopax er en fellesløsning med mulighet for toalett, tappevannsfordeling og varmeanlegg i ett og samme kabinett, og kan skreddersys etter prosjektbehov, legger han til.

Unopax AS har leveranse av denne samleløsningen til en annet Grimstad-bedrift, Boxen, produsent av «plug & play» baderomskabiner. Boxen leverer komplette moduler, med alt sanitært utstyr, lys, stikkontakter, rør, som er pre-installert og klargjort for enkel tilkobling av vann, avløp og el fra bygget.

- Gjennom utviklingen av skapet, har fokus ligget på funksjonalitet, montasje, størrelse og design, og et produkt som krever kort installasjonstid, er lite plasskrevende og ser elegant ut, understreker Ulven.

Unopax finnes i flere størrelser, om med litt forskjellige løsninger.

• UNOPAX MINI er et mindre panel med mulighet for plassering av innbyggingssisternen til toalettet, samt vannfordelingen og vannmåler i skapet.

• UNOPAX MONO er et installasjonsskap hvor det kan installeres shuntgruppe til gulv varme. MONO kan installeres alene, eller i kombinasjon med UNOPAX MINI

• UNOPAX DUO er en spesiell løsning som kombinerer toalett og bidé, og samtidig gir samme muligheten for plassering av innbyggingssisternen til toalettet, vann-fordelingen og vannmåler i skapet, som for Unopax Mini.

• UNOPAX AIR er et unikt system for luktfritt toalett. Systemet består av en spesiell avtrekksventil med glassfront montert i taket på badet, med utsugning både fra baderommet samt fra toalettskålen. Dette fjerner lukt fra toalettbesøk. Systemet krever ikke noe ekstra energi eller vedlikehold og er lydløst.

Foto: Pål Engeseth
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår