- Ambisiøse teknologier og god brukervennlighet

 
-	Ambisiøse teknologier og god brukervennlighetSamtlige Design Plus-prisvinnere samlet på ett brett under prisutdelingen i Frankfurt i går. (Foto: Odd Borgestrand).
ISH delte ut 37 Design Plus priser i Frankfurt i går og jubelen sto i taket hos 18 tyske og 19 internasjonale selskaper.

Av Odd Borgestrand

Frankfurt

Design Plus-prisen henger høyt internasjonalt, og dette er en konkurranse som belønner produkter som best kombinerer teknologi og design på en innovativ måte.

Årets ekspertjury vurderte totalt 161 produkter, og disse ble vurdert ut fra designkvalitet, overordnet konsept, innovativt innhold og materialvalg med hensyn til både teknologiske og økologiske aspekter. Totalt 114 selskaper deltok, 48 er fra Tyskland og 66 fra utlandet.

 

Ekspertjuryen valgte 37 produkter til å motta ISH sin Design Plus pris. Av disse gikk 18 til tyske selskaper og designere. 19 priser ble tildelt internasjonale selskaper fra Belgia, Finland, Frankrike, Israel, Italia, Nederland, Portugal, Spania, Sveits, Taiwan, Tyrkia og USA.

Alle de prisbelønte produktene står nå utstilt i Foyer Hall 4.2 for dere som er på plass på ISH denne uka.  

Design Plus prisen er en del av DNA-et til ISH. Her kombineres tradisjon med nyskapning.

Når over 2500 utstillere velger å komme til Frankfurt for å vise fram sine produkter og tjenester er vinnerne av Design Plus-prisene helt i verdenstoppen innen klimateknologi, sanitær og byggteknikk.

 

Juryen mener de prisbelønteproduktene fanger vår fantasi med intelligent teknologi, høy grad av funksjonalitet, estetikk og håndverkslignende presisjon. Høye standarder for bærekraft, energieffektivitet og sparing av naturressurser er også en viktig del av konkurransen, sa president i Messe Frankfurt, Wolfgang Marzin, under prisutdelingen i går.

-Vellykket design er motoren for vellykket merkevareadministrasjon og er et kraftig markedsføringsverktøy for å skape og forbedre salgsmulighetene. Det er en måte for produsenter å skille seg fra sine konkurrenter og presentere seg selv, sine produkter og tjenester.

VVS-sektoren har oppdaget dette konkurransefortrinnet og spiller i økende grad på denne styrken.

Innen sanitær og bad er vi fornøyd med å se så mange intelligente, individuelle og digitalt styrte baderomsløsninger med høye designstandarder. Produkter innen varme- og klimaanleggsteknologi gir sin appell ved å kombinere nyskapende design med ambisiøse teknologier og høy grad av brukervennlighet, bekrefter Lutz Dietzold, administrerende direktør for det tyske designrådet.

 

I kategorien "Baderom" valgte juryen for eksempel noen nyskapende toaletter og multifunksjonelle dusjkabiner, samt individuelle baderomsmøbler, blandebatterier og beslag. I varme- og klimasegmentet stemte juryen blant annet for en forbedret design for radiatorer, pelletsovner og vedovner som kommer med stadig mer rentbrennende teknologi og smarte måter å regulere forbrenningshastigheter på.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår