Energima Gruppen søker VVS/sprinkler-rådgiver

 
Energima Gruppen søker VVS/sprinkler-rådgiver- Vi søker noen som elsker å finne smarte og praktiske løsninger og som er resultatorientert og handlekraftig
Drømmer du om å forme fremtidens bygg? Bli vår nye VVS/sprinkler-rådgiver og ta utfordringene med storm!

Er du vår nye VVS-hverdagshelt? Vi trenger en løsningsorientert og engasjert VVS-rådgiver som er klar for å ta utfordringene i tekniske byggløsninger med storm!

Vi har en ledig stilling i Trondheim og en på Østlandet.

Med en stadig voksende kundegruppe og mange spennende prosjekter, trenger vi ditt pågangsmot og talent på veien videre mot nye høyder. Med en stadig voksende kundegruppe og mange spennende prosjekter, trenger vi ditt pågangsmot og talent på veien videre mot nye høyder. 

For oss er det viktig å tilbringe tid hos kundene, og ikke bare bak skjermen med tegneprogrammer. Vi søker noen som elsker å finne smarte og praktiske løsninger og som er resultatorientert og handlekraftig. Er du nysgjerrig på alt som har med VVS, energi, kulde- og sprinkleranlegg å gjøre? Da er dette kanskje drømmejobben for deg! 

Hva innebærer jobben som VVS rådgiver?

Du vil følge opp kunder og bidra til spennende prosjekter sammen med prosjektledere og serviceingeniører, og samarbeide tett med de andre selskapene i Energima Gruppen. I et større team vil du optimalisere tekniske systemer i ulike byggtyper, og få muligheter innen mange fagområder hvor teori og praksis møtes. 

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

• Prosjektering, VVS, energi, kulde- og sprinkleranlegg.

• VVS-modellering og tegning: Bruk av Revit med Magi CAD VVS-applikasjon, BIM/Solibri, Simien og diverse andre relevante konstruksjonsprogrammer for å modellere og tegne.

• Kundekontakt: Ha løpende kontakt med kunder og andre involverte i prosjektene. Praktisk og ikke bare teoretiske arbeidsoppgaver. Aldri en kjedelig dag!

• Portefølje-/kundeansvar for "dine kunder".

• Oppdragsledelse og teknisk byggeledelse

• Utarbeide tilbud til kunder, sammen med kunde, utarbeide anbudsbeskrivelser, oppdragsbekreftelser og notater.

• Oppfølging på byggeplass 

• Økonomiske beregninger

Hvorfor jobbe hos oss? 

• Varierte arbeidsoppgaver og fleksibel arbeidstid. Du styrer showet.

• Personlig utvikling. Vi investerer i deg og din vekst, både faglig og personlig.

• Sosialt og hyggelig arbeidsmiljø. Vi liker å ha det gøy, og arrangerer ulike sosiale aktiviteter. Du får også tilgang til firmahytter ved sjøen og på fjellet.

• Konkurransedyktig lønn og bonuser. Selvsagt får du godt betalt for innsatsen din, det skulle bare mangle.

• Gode pensjons- og forsikringsordninger. Fordi vi bryr oss om deg og fremtiden din.

Vi ser etter deg som har: 

• KEM/Bachelor/Master/Sivilingeniør innen; VVS, Sprinkler, Kulde, Energibruk i bygninger, fornybar energi og kuldeteknikk.

• Relevant arbeidserfaring veier opp for utdanning.

• Erfaring med BREEAM og energimerking.

• Generelt god og bred IT-kompetanse utover MS Office, DAK konstruksjon er fordelaktig.

• Sterke formidlingsevner på både engelsk og norsk, både muntlig og skriftlig. 

• På det personlige plan er du selvstendig, tålmodig og teknisk dyktig. Du elsker å finne løsninger og tar initiativ til å få ting gjort. Du trives med å jobbe både alene og i team, og leverer alltid arbeid av høy kvalitet, selv når ting går i et høyt tempo.

Er du personen vi leter etter? Send oss en søknad, så kanskje du blir vår nye VVS/sprinkler rådgiver! Stillingen rapporterer til André Hæhre Kristiansen, Daglig leder i Dokumentert AS, en del av Energima Gruppen.

Søknader behandles fortløpende, så det er ingen grunn til å vente med å sende inn søknad. 

SØK PÅ STILLINGEN HER

Slå gjerne på tråden til André Hæhre Kristiansen for en hyggelig jobbprat dersom det er noe du lurer på. Han kan nåes på tlf.: 94852501 eller e-post: andre@dokumentertas.no

Om arbeidsgiveren

Som en del av Dokumentert AS og Energima Gruppen jobber man i et stort og tverrfaglig miljø, der kunnskap, utvikling og godt arbeidsmiljø står i fokus. Energima Gruppen er en totalleverandør av tjenester innen VVS, som ventilasjon, kjøling og varmesentraler. I tillegg tilbys energiovervåkning, energirådgivning, tunnelventilasjon, solenergi, rør m.m. til næringsmarkedet. Med Energima Gruppen er deres bygg garantert et godt inneklima, god driftssikkerhet og effektiv energibruk. Vår omfattende kompetanse, unike tilpasningsdyktighet, fokus på kvalitet og god kundebehandling - gjør oss til den ideelle leverandør innen både nyinstallasjon, rehabilitering og service på luftbehandlingsanlegg.

Energima Gruppen. Det naturlige valget for et bedre inneklima.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår