Fikk ISO 9001:2015 sertifisering

 
Fikk ISO 9001:2015 sertifiseringLedergruppen i FLOW Trøndelag VVS AS og Atle Storås (t.v.) fra Dovre Sertifisering AS
FLOW Trøndelag VVS har nå mottatt bekreftelse på at selskapet tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 9001:2015 – Ledelsessystemer for kvalitet.

- Vi kan nå dokumentere at vi har et velfungerende kvalitetssystem, men fortsetter vårt arbeide med kontinuerlig forbedring av våre arbeidsprosesser og tjenester, sier Greif Sæther, daglig leder i FLOW Trøndelag VVS AS.

- Våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere får nå en bekreftelse på at vi er en seriøs aktør i markedet, og i tillegg ivaretar vårt samfunnsansvar for å møte krav i lover, forskrifter og standarder, sier Sæther.

Siden juni 2017 har FLOW Trøndelag VVS AS jobbet aktivt med oppgradering av sine styrings- og avvikssystemer.

I desember 2016 ble det besluttet å søke om sertifisering innen kvalitetsledelse for alle forretningsområder i FLOW Group.

- Sertifiseringen forplikter og markerer starten på en viktig fase med å sikre etterlevelse av lover, regler, beslutninger og kundenes krav samt forankring av arbeidet med kontinuerlig forbedring, sier Sæther.

- Vi er meget stolt over å være blant bransjens første med den nye sertifiseringen ISO 9001:2015 i Norge, og vi ønsker å gå foran og sette en ny standard for forbedring av metoder og arbeidsprosesser i bransjen.

- Det er nå jobben virkelig begynner. Gjennom sertifiseringen vil det bli fulgt opp at vi etterlever lovkrav og fortsetter forbedring gjennom medarbeidere, økt kompetanse, ressurser, metoder og verktøy, avslutter Håvard Hildrum, salgs- og markedsansvarlig i FLOW Trøndelag VVS AS.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår