Helgeland Kraft har inngått rammeavtale

 
Helgeland Kraft har inngått rammeavtaleFra venstre: Torstein Valla, Magne Grytå, Tommy Thrana fra Helgeland Kraft gratulerer Kjell Myrann og Frank Erik Fidjestøl fra Rejlers Norge med avtalen.
Helgeland Kraft AS NETT har inngått langsiktig rammeavtale med Rejlers Norge for konsulent- og ingeniørtjenester for distribusjon- og regionalnett.

Kontrakten gjelder for to år, med opsjon for ytterligere ett pluss ett år, og har en verdi på opp mot 6 millioner kroner.

- Rejlers Norge har hatt flere oppdrag for Helgeland Kraft og vi ser på den nye rammeavtalen som nok en tillitserklæring. Vi er svært fornøyd med at Helgeland Kraft valgte Rejlers som eneste leverandør av denne type tjenester. Dette viser at Rejlers har en anerkjent kompetanse innenfor utredning og prosjektering av nettrelaterte anlegg, samt ulike analyser innenfor samme område, sier Kjell Myrann, divisjonssjef i Rejlers Norge.

Avtalen innebærer blant annet levering av tekniske konsulenttjenester innen:

  • Prosjektering av linje, kabelanlegg og nettstasjoner
  • Konsesjonssøknad og melding av nettanlegg 66/132 kV
  • Nettanalyser og konsekvensutredninger
  • Prosjektering av bygg
  • Miljø, geologi, geoteknikk, samt arkeologikompetanse for bruk i prosjekter og utredninger.

- Helgeland Kraft AS NETT har planlagt årlige investeringer på ca. 200-250 millioner kroner frem til 2020, og har i den forbindelse løpende behov for innleie av konsulent- og ingeniørkompetanse relatert til drift- og vedlikeholdsprosjekter. Hovedmålet med rammeavtalen som nå inngås med Rejlers er å sikre oss tilgang til nødvendig og høy kompetanse, samt effektivisere arbeidsprosesser rundt kjøp av slike tjenester. Helgeland Kraft er nå svært fornøyd med å kunne jobbe tett mot en aktør med dedikerte ressurser over lang tid. Dette mener vi vil gi oss gevinster på lang sikt. Rejlers har i konkurranse med 9 andre høyt kvalifiserte leverandører vist seg å være den beste ut fra våre vurderingskriterier. Vi ser frem til ett godt samarbeid, sier Tommy Thrana, Innkjøpssjef Helgeland Kraft

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår