Hold hjulene i gang!

 
Hold hjulene i gang!Bilde: Getty Images
Byggebransjen har ansvar for mange arbeidsplasser og mange av oss forsøker å holde hodet kaldt, samtidig som vi må ta vare på bedriftens og på ansatte som frykter for sine arbeidsplasser.

ANNONSE

Vi må prioritere å hindre smitte og samtidig holde hjulene i gang bevare så mange arbeidsplasser som mulig.

Entreprenører over det ganske land forsøker å bygge de bygg og anlegg som er igangsatt. Flere entreprenører mangler en del fagpersonell som er hjemme, har karantene eller ikke bor i Norge. Leverandører forsøker å løse varesituasjonen med nødvendige varer og produkter som bransjen må ha for å kunne fortsette. Vårt inntrykk er at både entreprenører, bransjen for øvrig og det offentlige gjør alt for å holde hjulene i gang. Vi har også hørt at det offentlige nå forsøker å forsere enkelte prosjekter, slik at de kan komme i gang tidligere.

For prosjekter i prosjekteringsfasen og innen det private kan det være noe annerledes. Totalt har Byggfakta bare etter kort tid med sykdom, registrert et hundretall prosjekter som vi får vite er forsinket eller utsatt. Vi skylder imidlertid å si at en del byggeprosjekter må utsettes fordi det rent faktisk var en for stor optimisme i markedet også før Corona, slik at enkelte boligprosjekter og en del annet ikke kunne kommet i gang uavhengig av Corona.

Byggfakta er opptatt av å bidra til en felles dugnad. Allerede sitter de fleste av våre medarbeidere på hjemmekontor, noen hjelper våre kunder å følge med på hvilke prosjekter som er nyttige. Andre hjelper bedrifter med å nå ut i markedet. For å hjelpe våre kunder enda bedre, setter vi nå i gang en kampanje med reduserte priser, nettopp for at du skal ha bedre muligheter til å ta del i dugnaden.

Klikk på her for å bli med å nå ut til markedet for å holde hjulene i gang!

Pål Engeseth
Coo
Byggfakta

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår