Lunos desentral ventilasjon får trådløs styring

 
Lunos desentral ventilasjon får trådløs styringBildet: Morten Storegjerde, daglig leder i Lavenergisystemer
Det nye ventilatordekslet inneholder trådløs kommunikasjon og kan kobles direkte til 230 Volt så man slipper kabling mellom ulike rom.

Ventilatorene kan styres individuelt eller trådløst fra en felles styreenhet. Kommunikasjonen er uavhengig av eksterne WiFi nett.

Lavenergisystemer er pioner innen desentral boligventilasjon i Norge. Tyske LUNOS er verdensledende innen aggregat- og kanalfri balansert ventilasjon med varmegjenvinning. 

- Romventilatorene fra Lunos er kjent for høy ytelse. Produktegenskapene verdsettes både av boligeiere, håndverkere og entreprenører. Ventilasjonsløsningene har høyere varmegjenvinning og lavere energibruk enn lignende løsninger. De stillegående produktene er diskrete og passer enkelt inn også i tynne yttervegger, sier Morten Storegjerde, daglig leder i Lavenergisystemer, i en pressemelding.

Produktene benyttes først og fremst ved ettermontering. Ved fasaderehabilitering, energioppgradering, eller når huset er for tett og inneklimaet behøver et løft.

 

Les mer om Lunos deksel for trådløs styring 9/IBF-RF her: https://www.lavenergisystemer.no/aktuelt-blogg/nyhet-lunos-med-trdls-styring 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår