Mads Mysen vinner NemiTek-prisen 2024

 
Mads Mysen vinner NemiTek-prisen 2024Bildet: Fra venstre: Styremedlem i NemiTek, Marianne Wibe Flesberg, Fagdirektør i GK, Mads Mysen og Thor-Jostein Egeland, daglig leder i NemiTek. Foto: Martin Håndlykken / NemiTek
Fagdirektør i GK, Mads Mysen, vant historiens første NemiTek-pris. Prisen ble delt ut foran nesten 200 bransjekollegaer under Energiteknisk konferanse torsdag 25. april.

Juryen bestående av hovedstyret i foreningen NemiTek, mener at de ikke kunne hatt en mer verdig vinner.

– Mysen har vært toneangivende i bransjen i flere tiår, han er fortsatt fremoverlent, har et veldig engasjement og evner å tenke nytt, sier styremedlem i NemiTek, Marianne Wibe Flesberg.

NemiTek-prisen tildeles en person, aktør eller et prosjekt som i særs stor grad har utmerket seg i sitt bidrag for samfunnsmessig fornuftig bruk av våre energiressurser, god hygiene eller utstrakt vern av det indre og ytre miljø i 2023/24. 

– Stor stas

Hovedpersonen selv forteller at det er en stor ære å vinne.

– Dette var overveldende. Særlig gøy å få prisen på denne konferansen, med så mange bransjekollegaer som klappet meg frem. Stor stas, konstaterer Mysen. 
Mysen har vært i GK siden 2018. Han har doktorgrad i ventilasjonssystemenes betydning for inneklima og energibruk i skoler fra NTNU, og er professor II innen ventilasjonsteknikk ved OsloMet.

- Kompetansejuvel

– I GK er vi veldig stolte av vår egen professor Mads, han er en kompetansejuvel som fagdirektør, men også et forbilde og ambassadør for våre verdier, han er inkluderende og nysgjerrig, og deler alltid raust av sin kompetanse, både internt og eksternt. Mads er virkelig mannen du vil ha med deg i det grønne skiftet, sier konsernsjef i GK, Kim Robert Lisø. 

Historiens første NemiTek-pris

Prisen ble etablert i år i forbindelse med 100-års jubileet til NemiTek. 

– Som den største nøytrale bransjeforeningen har vi et ansvar å løfte bransjen opp og frem. Denne prisen skal være en annerkjennelse av det arbeidet som blir gjort av alle de dyktige menneskene i bransjen vår. Vi gleder oss til å kunne gjøre denne prisen til en årlig tradisjon, sier Thor-Jostein Egeland, daglig leder i NemiTek.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår