OUS tilbyr rammeavtale på rørleggertjenester

 
OUS tilbyr rammeavtale på rørleggertjenesterIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Oslo universitetssykehus HF (OUS) inviterer til konkurranse om rammeavtale på kjøp av rørleggertjenester.

Av Bjørn Laberg

En stor del av OUS’ bygningsmasse er preget av stor slitasje og mangelfullt vedlikehold over mange år. Tilstanden til bygninger, tekniske installasjoner og annen infrastruktur varierer, men er jevnt over dårlig. Det foreligger et stort behov for utskiftninger og oppgraderinger.

Formålet med anskaffelsen er å inngå rammeavtaler med opptil fem leverandører for kjøp av rørleggerarbeider med naturlig medfølgende materiell – hovedsakelig til bygge-, ombyggings-, renovasjon- og vedlikeholdsoppdrag på alle sykehusets lokasjoner.

Mesteparten av bygningsmassen er lokalisert i Oslo. 270 000 m2 fordelt på hele 112 bygninger har vernestatus, de fleste med fredning av eksteriør, noen også med interiørvern.

Litt fra konkurransegrunnlaget:

Det forventes at entreprenøren har nødvendig personell og kompetanse på innregulering av disse typer anlegg. Det må påregnes behov for kvalifisert personell for sveising av fjernvarme og damp distribusjonssystemer.

Eksempel på oppdrag kan være:

• Rørleggerarbeid innen sanitær-, varme-, isvann- og sprinkleranlegg

• Det vil også kunne være aktuelt at entreprenøren får oppgaven som hovedentreprenør og dermed tiltransportert f.eks. bygg-, luftbehandling- og elektroentreprise. Prosjekter der dette er mest aktuelt kan være større rørleggerarbeider der andre aktører skal inn og bidra i mindre grad.

OUS har intensjon om å inngå egne avtaler med leverandør for arbeider innen kulde- og varmepumpesystemer, sentralgassanlegg for medisinske gasser og trykkluftanlegg. Inntil slik avtale foreligger, kan kunden anskaffe slike arbeider av eller gjennom leverandør av rørleggerarbeid.

Rammeavtalen har en varighet på 2 år, med mulighet for opsjon om forlengelse i 1+1 år

Verdi: Den maksimale verdien av alle kontraktene oppdragsgiver forventer å inngå under rammeavtalens varighet (inkludert eventuelle opsjoner og endringsarbeider) er 250 millioner kroner, eks mva.

Tilbudsfrist: 15. oktober 2020

(Kilde: Byggfakta SMART / ByggeNorge / Tendsign / OUS)

 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.


 

Last gjerne også ned våre rapporter. Rapportene er basert på data registrert i Byggfakta sin prosjektdatabase. Disse inneholder detaljert informasjon om pågående, planlagte og gjennomførte byggeprosjekter.

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår