– Vi ser optimistisk på fremtiden

 
– Vi ser optimistisk på fremtidenBildet: Morten Opdal i Comfort Bjørn Seem
Comfort Bjørn Seem har stengt butikken for å begrense smittespredningen av korona, men ser lyst på fremtiden. Prosjekter som det nye lakseslakteriet i Rørvik gjør at rørleggerne har nok å henge fingrene i.

– Det var litt kaotisk da ting begynte å stenge ned, men det gikk seg fort til. Driften vår er så langt ikke så veldig preget av koronasituasjonen. Men, vi merker at det er litt mindre å gjøre i privatmarkedet, sier Morten Opdal i en pressemelding.

Han forteller om optimisme blant de ansatte, og mye å gjøre i proff-markedet. Comfort-butikken har 17 faste ansatte, men er totalt 26 med innleide ressurser.

– Vi er innstilt på å komme oss gjennom dette. Foreløpig er ingen av våre prosjekter stoppet som følge av korona. Men, vi har innført strenge tiltak for å begrense smittespredning. Blant annet har vi valgt å stenge butikken, og så har vi innført strenge hygienetiltak på byggeplassene, understreker han.

Comfort Bjørn Seem har siden 2000 spesialisert seg på prosjekter innen oppdrettsnæringa, og har etter hvert blitt blant de fremste rørleggerne i landet på dette feltet.

100.000 tonn laks

Opdal forteller at et av de store prosjektene som går som normalt er arbeidet med den nye laksefabrikken til Sinkaberg Hansen på Marøya ved Rørvik. Over 16 rørleggere fra Comfort Bjørn Seem er i sving på anlegget som skal stå ferdig sommeren 2021.

– Det er et stort og viktig prosjekt for oss. Vi har ansvaret for VVS-biten. Det innebærer sanitær, varme, sprinkelanlegg og tilkobling av vaskeanlegg, sier Opdal. Bygget skal ha et bruksareal på 17.000 kvadratmeter og en kapasitet på ca. 100.000 tonn laks i året.

Nye arbeidsplasser

Kari Øgle Kjensberg, adm.dir i Comfort-Kjeden, skryter av Grongbedriften.

– Vi er inne i en svært vanskelig tid, og det er inspirerende å se hvordan Comfort Bjørn Seem håndterer den på best mulig måte. Det er både viktig for driften, men også for lokalsamfunnet at rørleggerne holder hjulene i gang. Det bidrar til å skape nye, fremtidige lokale arbeidsplasser i lakseslakteriet, sier hun.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår