Geberit Silent-Pro SuperTube

 
Geberit Silent-Pro SuperTubeBildet: Tre rørdeler, én effekt: SuperTube-teknologi skaper en kontinuerlig luftsøyle i avløpsrøret. Systemet sparer både plass og installasjonstid
PRODUKTNYHET: Det nyutviklede Geberit Silent-Pro SuperTube-systemet gjør planlegging av boligblokker og forskjøvne etasjer som terrasseblokker betydelig enklere.

SuperTube-teknologien gjør at man ikke lenger trenger forbudte koblingsområder eller bypass-rør ved retningsskifte. I stedet for å bruke to 45-graders bend, kan man bruke Geberit Silent Pro BottomTurn slik at et horisontalt rør kan legges opptil 6 meter uten fall. Systemet sparer tid og gir mer handlingsrom og fleksibilitet.

Geberits SuperTube-teknologi gjør at avløpsvannet kanaliseres gjennom nedløpsrøret med en kontinuerlig luftsøyle. Den gjør det lettere for planleggere å designe et avløpssystem selv om sjaktstørrelsene er svært trange.

Systemet er egnet for bygninger med høyde på over 10 meter.

– Dette systemet er ideelt for et bredt spekter av byggeprosjekter. Den kan brukes i praktisk talt alle nybygde boligblokker og gir en rekke fordeler, sier Odd Skriden, produktsjef for tekniske produkter i Geberit.

Fordelene med Silent-Pro SuperTube:

• Mer plass: Med Silent-Pro BottomTurn-rørdelen trenger ikke et horisontalt rør et fall så lenge maksimal lengde er 6 meter. Dette gjør at romhøyder kan utnyttes fullt ut, og avløpsrøret kan monteres nært taket. De horisontale rørene uten fall muliggjør optimal plassutnyttelse. Silent-Pro SuperTube gir også mulighet for mindre dimesjon for avløpsrørene, da forbudte tilkoblingssoner og bypass-rør ikke er nødvendig.

• Mer fleksibilitet: I tillegg til plassgevinsten, er det en fleksibilitetsgevinst når planleggingen er fullført. Systemets høyere avløpskapasitet gjør det mulig å justere rørdimensjoner. Det gir større handlingsrom og en mer fleksibel bygningsdesign.

• Tidsbesparende installasjon: Silent-Pro SuperTube reduserer installasjonsarbeidet for bygningsavløp betydelig – bypass-rør er ikke lenger nødvendig. Legging av fall er heller ikke lenger nødvendig med horisontale rør på maksimalt 6 meter.  Installasjon av doble brannsikringstiltak koster også mer tid. Dette forenkler arbeidet for installatører, og utgjør en merkbar forskjell. Installasjonen er enklere og raskere – en fordel for både rørleggeren og eieren.

Bildet: Enkel og plassbesparende installasjon. Takket være SuperTube-effekten, kan BottomTurn-benden og det horisontale røret monteres nær taket. Røret kan gå i opptil seks meter uten fall.

Tre rørdeler gir SuperTube-effekten:

Geberit Silent-Pro SuperTube Carve grenrør

Geberit Silent-Pro Carve-grenrøret får avløpsvannet til å rotere når det kommer inn i avløpsrøret, og skaper en ringstrøm med en luftsøyle i midten. Dette skjer fordi det er en bøyning innebygd i grenrøret, som leder vannet mot veggen til det vertikale røret. Geberit Silent-Pro SuperTube-systemet er tilgjengelig i to dimensjoner: d90 og d110.

Geberit Silent-Pro SuperTube BottomTurn bend

Geberit Silent-Pro BottomTurn bend konverterer ringstrømmen fra avløpsrøret til en horisontal lagdelt strømning. Takket være en strømningsdeler og kanallignende konturer i bendet tar vannstrømmen ideelt sett farten fra avløpsrøret med seg. Dette gjør at avløpsvannet kan strømme horisontalt over en lengde på opptil seks meter uten fall.

Geberit Silent-Pro SuperTube BackFlip bend

Når det horisontale røret går over til det vertikale avløpsrøret, brukes Geberit Silent-Pro BackFlip. Takket være smart styring av vannet blir det forskjøvet fra den lagdelte strømmen til ringstrømmen i bendet slik at det igjen dannes en luftsøyle i midten av det påfølgende avløpsrøret.

Geberit Silent-Pro er i salg fra 1. april 2024, melder Geberit.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår