Prisdryss på Comfort-seminar

 
Prisdryss på Comfort-seminarBildet: Gran VVS tok med seg prisen for «Årets prosjekt» for deres jobb med Horten videregående skole.
Gran VVS vant «Årets prosjektpris» under Comfort-Kjedens tekniske fagseminar. Kjeden intensiverer nå arbeidet i å ta en større del av proff-markedet.

Nylig holdt Comfort-Kjeden sitt årlige tekniske fagseminar. Her ble forholdet mellom de ulike partene i proffprosjekter diskutert, og det ble delt ut flere gjeve priser.

Gran VVS var en av prisvinnerne og tok med seg prisen for «Årets prosjekt» for deres jobb med Horten videregående skole. Jarle Amble, teknisk fagsjef i Comfort, forteller at begrunnelsen for prisen var at prosjektet har fått bred medieomtale, det er Norges høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg og prosjektet er første norske vinner av en BREEAM Award i klassen «Outstanding».

LES MER: Dedikerte lærlinger på heftig byggeprosjekt

– Det har vært et krevende prosjekt med høyt tempo og sterkt fokus på kvalitet i alle ledd. Gran VVS er fremholdt som en meget viktig bidragsyter til at det tekniske nivået ble slik det ble i Norges høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg. Prosjektet er med på å sette en ny global standard og Gran VVS har vært med fra starten og gitt verdifulle faglige innspill hele veien, sier Amble i en pressemelding.

Comfort-Kjedens årlige tekniske fagseminar hadde i år fokus på forholdet mellom eier, hovedentreprenør og rørlegger, og var en del av Comfort-Kjedens økte satsning på proff-markedet. Første dagen av seminaret ble avsluttet med en festmiddag og prisutdeling.

Prisen for Årets tekniske leverandør gikk til Geberit. Geberit var stemt frem som vinneren av medlemmene i Comfort-Kjeden.

Bildet: Geberit ble Årets tekniske leverandør

Årets lærlingpris gikk til Tonje Fiona Gulbrandsen for hennes innsats som lærling hos Comfort Førde. Vinneren har hatt lærlingplass i Comfort siden 2016 og hun er den eneste kvinnelige rørleggeren hos Comfort Førde.
– Hun leverer alltid 100 prosent på alt hun gjør! Derfor får hun stadig nye prosjekter og oppgaver å bryne seg på. Tonje er Comfort-Kjedens «lærlingfjes» og hun er en flott, positiv ambassadør for Comfort, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden.

Bildet: Årets lærlingpris gikk til Tonje Fiona Gulbrandsen.

Fagseminar

Fagseminaret har siden oppstarten i 2014 blitt en viktig møteplass for medlemsbedriftene og i år var intet unntak. Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden, forteller at det i år var 30 leverandører til stede på fagseminaret. Jarle Amble, teknisk fagsjef i Comfort, forteller at de i årets seminar utfordret forholdet mellom eier, bygger og rørlegger, og brakte disse partene sammen for å diskutere forholdet mellom partene i proffprosjekter.

– Vi ønsker med dette å løfte frem viktigheten av faget og få frem hvor viktig det er at vi leverandører og comfortører samles, sier Kjensberg og Amble.

Arthur Buchardt og Jan Jahren i Hent var blant noen av deltagerne i panelsamtalen. Panelet satt relasjonen mellom rørlegger, hovedentreprenør og eier i fokus. Temaet var et bestemt valg av Comfort-Kjeden for å rette seg tydeligere mot proff-markedet, og Thorbjørn Theie i VVS Norge var også til stede på seminaret.

Bildet: f.v.: Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Arthur Buchardt, Eli Heyerdal Eide fra Rørentreprenørene Norge, Georg Gran fra Gran VVS, Jan Jahren fra HENT, Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge og Jarle Amble, teknisk fagsjef i Comfort.

Ta større del av proff-markedet

– Vi skal bistå Comfort-Kjeden i arbeidet med å ta en større del av proff-markedet. Det har vært fokusert mest på volumet vi har når det gjelder innkjøp til Comfort-Kjeden, men de bakenforliggende tjenestene vi tilbyr kjedens medlemmer vil være av stor verdi for kunder i proff-markedet. Comfort har gjennom oss tilgang til IT-systemer, og vi jobber med både datavarehus og kvalitetssikringssystemer som er unikt i bransjen, sier Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge.

Flere av medlemmene som var til stede på seminaret roser hvor godt opplegget var, og Georg Gran fra Gran VVS Comfort Revetal refererer til seminaret som “det beste tekniske fagseminaret noensinne”. Georg Gran var også med i panelsamtalen og representerte der rørleggerfaget. Panelsamtalen ble ledet av Eli Heyerdal Eide fra Rørentreprenørene Norge.
Også leverandøren Grundfos fremhever hvor positivt en tidsstyrt messe er for leverandørene.
– Det tekniske fagseminaret er i år tatt til nye høyder, sier Harald Åkre, fra Comfort-bedriften Rørleggersentralen i Fiskarstrand.

Vil bygge relasjoner

Parallelt med seminaret lanserte også Comfort-Kjeden et splitter nytt teknisk magasin hvor kjeden redegjør for fremtidens løsninger i dagens bygg. Målet er å differensiere seg fra konkurrentene og vise at Comfort-Kjeden for alvor satser tungt på proff. Det tekniske fagseminaret var en egnet arena for å fremme dette budskapet og er i tråd med Comfort-Kjedens strategi for fremtiden. Magasinet skal blant annet distribueres til eiendomsutviklere, eiendomsbesittere og hovedentreprenører i byggebransjen. Dette er ifølge Jarle Amble en gruppe som rørbransjen i alt for liten grad henvender seg direkte til.
– Vi ønsker å skape en møteplass, og bygge relasjoner og kompetanse for fremtiden, sier Kari Øgle Kjensberg.

Kjensberg er svært fornøyd med det tekniske fagseminaret og får medhold fra sin kollega Jarle Amble.
– Det var rett og slett inspirerende og gøy. Panelsamtalen ble en stor suksess og ga mange gode innspill til hvordan vi kan tilnærme oss prosjekter og store kunder og aktører, sier Amble.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår