Tecturis - ny armaturserie fra hansgrohe

 
Tecturis - ny armaturserie fra hansgrohe
PRODUKTNYHET: Den nye armaturserien Tecturis fra hansgrohe skaper et servantområde der komfort, funksjonalitet, bærekraft og arkitektoniske prinsipper følges i hver detalj.

Den slanke kranen i et rundt designspråk passer inn i de fleste baderom, og takket være EcoSmart+ og CoolStart-teknologiene sørger den samtidig for et lavere vann- og energiforbruk – med den samme fantastiske opplevelsen av vannet.

Den nye armaturserien fås også i et mer kantet design og i forskjellige høyder, overflater og betjeningsvarianter. hansgrohe Tecturis er godkjent og klar for salg nå. 

Den perfekte kombinasjonen av design og funksjonalitet

Det slanke designet til hansgrohe Tecturis S armaturene er preget av runde kurver og myke linjer. Både kropp, tut og grep er sylindriske, noe som skaper et rolig og elegant uttrykk. Samtidig er komforten på høyeste nivå: Den keramiske innmaten gjør betjeningen av armaturet enkel og friksjonsfri.

Den avrundede Tecturis S kranen fås også i varianter med grep på siden. I tillegg til et unikt, arkitektonisk design ved servanten betyr det også at du slipper å dryppe på armaturets tut når grepet betjenes med våte hender. Begge betjeningsvariantene finnes også i varianten Tecturis E, som med sin moderne, kubiske utforming understreker en enkel, lineær stil. Med valget mellom de fire FinishPlus-overflatene krom, matt sort, matt hvit og børstet bronse kan utformingen av kranene tilpasses enda bedre til den enkeltes smak og stil.

Moderne design tar også hensyn til klimaet

Alle armaturene i Tecturis-serien har den velkjente EcoSmart-teknologien fra hansgrohe, som reduserer vannforbruket til kun 5 l/min uten å redusere komforten. Utvalgte Tecturis-kraner tilbyr imidlertid den ekstremt fremtidsrettede hansgrohe EcoSmart+-teknologien, som senker vannforbruket med 20 % mer, slik at de kun bruker 4 l/min. Også her opprettholdes komforten i form av en myk og luftig vannstråle som enkelt skyller hendene og tannbørsten.

Samtidig har mange av armaturene også CoolStart-teknologi, som kun lar varmtvann renne når du virkelig trenger det og aktivt velger det. Dette sparer enkelt energi til oppvarming av vann: en viktig del av et ressursbesparende baderom.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår