Tilbyr rammeavtale på VA-beredskap

 
Tilbyr rammeavtale på VA-beredskapIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Rælingen kommune utlyser konkurranse om rammeavtale for beredskap innen vann og avløpstjenester.

Av Bjørn Laberg

Formålet med rammeavtalen er å dekke Rælingen kommunes behov for beredskap ved akutte hendelser som oppstår innenfor vann, avløpsledninger eller ved ekstreme nedbørsperioder.

Litt fra kravspesifikasjonen:

• Oppdragene knyttet til beredskapsavtalen vil typisk bestå av å grave opp og reparere vannledninger hvor det er ledningsbrudd, samt bistand ved stopp i spillvanns kummer og ledninger med sugebil/spylebil. 

• Videre kan oppdragene innebære utbedring av rør og kummer på både vann og spillvann etter andre akutte situasjon. Ved store nedbørsmengder vil oppdraget innebære bistand til drenering av overflatevann, renske inntakssiler, samt arbeid knyttet til sikring av eiendom ved pumpeløsninger.

• Leverandør skal bistå kommunen med kamerainspeksjon i kommunens rørnett for å avdekke feil og mangler i rørsystemene. Rælingen kommune består av et ledningsnett med ca.170 km med vannledninger, ca. 160 km med avløpsledninger og overvann med anslått ca.110 km. 

• VA ledningsnettet i Rælingen er av generelt god standard, men består delvis av gammelt ledningsnett både på vann, avløp og overvann. Rælingen har også noen fellesledninger (spillvann, overvann) og noen felleskummer.

• Fargekamera skal ha sving- og dreibart hode. Selvgående for dim 160-1000mm. Satelittkamera for minimum 200 mm. Utstyret skal kunne foreta fallmåling i kombinasjon med rørinspeksjon.

• Leverandøren skal ha kapasitet til å gjennomføre ca. 20-40 utrykninger årlig, basert på tidligere årsbehov. Leverandøren skal skulle rykke ut til akutte hendelser innen VA i hele Rælingen kommune.

• Verdi på rammeavtalen vil ligge mellom 3 og 4 millioner kroner per år. Maksimal varighet på rammeavtalen er 4 år.

FAKTA:
Tiltakshaver: Rælingen kommune
Tilbudsfrist: 18. mars
Verdi: inntil 16 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår