Geberit lanserer AquaClean Alba

 
Geberit lanserer AquaClean AlbaBildet: AquaClean Alba
PRODUKTNYHET: Geberit utvider sin AquaClean-familie og introduserer AquaClean Alba, et enkelt og elegant dusjtoalett, som tilbyr høyeste kvalitet til en overraskende rimelig pris.

Alle detaljene til AquaClean Alba er nøye utformet, og det har et enkelt og estetisk utseende. Visuelt skiller det seg knapt fra et tradisjonelt toalett.

Rengjøring med vann er så naturlig som man kan få det, men på toalettet har dette enda ikke blitt standard i Norge. Dette er i ferd med å endre seg, og salget av dusjtoaletter øker raskt. AquaClean Alba tilbyr mild intimrengjøring og gir en følelse av personlig velvære.

Å gå fra et vanlig toalett til et dusjtoalett er et lite skritt i baderomsplanleggingen, men et stort steg mot å forbedre personlig hygiene. En studie fra 2022 viser at bruk av papir etter toalettbesøk medfører rundt 40 000 bakteriekolonier på hendene, mens dusjtoalett bare medfører en tidel så mange.

Enkel installasjon

AquaClean Alba er enda enklere og raskere å installere takket være den nye patenterte teknologien med montasjeramme for feste til veggen istedenfor et keramisk bakpanel. Den smart utformede emballasjen holder også toalettskålen forhåndsposisjonert i riktig høyde, noe som gjør det enkelt for én person å installere.

I likhet med alle andre dusjtoaletter fra Geberit, fungerer AquaClean Alba sømløst med det velkjente Geberit Duofix installasjonssystemet, samt Geberit Monolith utenpåliggende sisterne.

Lett å vedlikeholde

AquaClean Alba er utformet på en måte som gjør løpende stell og vedlikehold svært enkelt. Dusjtoalettet har en avtakbar dusjdyse og kantfri toalettskål som forenkler rengjøringen.

Det avtakbare designdekselet lar brukere fylle på avkalkingsmiddel selv, og et automatisk avkalkningsprogram fjerner avleiring fra alle vannfylte deler. Dusjtoalettet indikerer når avkalking er nødvendig via LED-signaler på fjernkontrollen og Geberit Home-appen.

Valuta for pengene

AquaClean Alba er utstyrt med alle de klassiske funksjonene til et Geberit dusjtoalett:

• WhirlSpray som gir en skånsom dusj ved å blande vann med luft

• Stillegående og effektiv nedskylling ved hjelp av TurboFlush-teknologi

• Kantfri toalettskål som er lett å rengjøre

• Temperert vann

• Automatisk avkalkningsprogram

Toalettet styres enkelt med en hånd ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen. Geberit Home-appen på telefonen tilbyr også personlige tilpasninger.

Geberit AquaClean Alba er tilgjengelig fra 1. april 2024 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår