Mer kjønnsbalanse i K. Lund-styret

 
Mer kjønnsbalanse i K. Lund-styretBildet: Fra venstre: Hanne Rygg, Kristin Harneshaug Rød og Therese Bjørnstad Karlsen
I en ekstraordinære generalforsamling nylig ble det valgt inn 3 nye kvinnelige medlemmer i styret i rørleggerbedriften K. Lund AS.

- Nytt lovverk stiller krav til at styret i norske bedrifter skal ha minst 40% kjønnsbalanse og vi er tidlig ute med å tilpasse oss. Vårt styre består nå av 4 kvinner og 5 menn, melder K. Lund AS på sine Facebook-sider.

- Vi har fått på plass 3 dyktige personer som hver for seg har kompetanse som gir oss nye perspektiver innen bærekraft, teknologi og ledelse:

• Hanne Rygg jobber som Head of digital and solution engineering in electrification, automation & digital i Siemens Energy Norway. 

• Kristin Harneshaug Rød jobber som direktør for HR og bærekraft i E. A. Smith

• Therese Bjørstad Karlsen jobber som seniorrådgiver og partner i Search House. 

Styret for øvrig består av 3 aksjonærer og 2 ansatterepresentanter. Styrets leder er Svein Olav Munkeby som er konserndirektør i NTE. 

- Vi ønsker våre nye styremedlemmer velkommen. Takk for at dere ønsker å bidra, heter det avslutningsvis i meldingen.

Om K. Lund AS:

K. Lund ble etablert i 1874 av Knud Henrik Holtermann Lund (f.1836). Firmaet ble etablert i Trondheim som et rørleggerforetak og har fortsatt dette som sitt arbeidsområde. K. Lund AS har rundt 5000 serviceoppdrag i året, og er engasjert på mange store byggeprosjekter i løpet av et år. Bedriften har for tiden 136 ansatte hvorav 105 er rørleggere og lærlinger.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår