CTC samarbeider med Norges Ishockeyforbund

 
CTC samarbeider med Norges IshockeyforbundBildet: NIHFs sponsorsjef Jon Thore Thorstensen (t.v.) og daglig leder i CTC Ole Andreas Valnes.
Norges Ishockeyforbund har inngått samarbeidsavtale med CTC. Bedriften ønsker å bidra til å utvikle hockeymiljøet, støtte unge talenter og inspirere til en aktiv livsstil blant barn og voksne.

– Vi er svært fornøyde med å inngå denne avtalen, og gleder oss stort over å få CTC med på laget. Vi er stolte og ydmyke over tillitten og ser frem til samarbeidet, sier Jon Thore Thorstensen, sponsorsjef i Norges Ishockeyforbund.

CTC er en av Europas ledende produsenter av produkter for oppvarming av bygg, og står for trygghet, kvalitet og bærekraft. Selskapet arbeider aktivt for et bærekraftig og fossilfritt samfunn, og tilbyr et bredt produktsortiment med bergvarmepumper, luft-/vannvarmepumper, varmtvannsberedere, storberedere og elektrokjeler.

Besøk CTC sin hjemmeside her

CTC ble raskt kjent for sine grønne kjeler som har gitt varme til mange millioner husholdninger over hele Europa. De var først ute med fyrkjeler med innebygd varmtvannsbereder, utviklet varmtvannsberedere med egen Heat Injection-teknologi, smartberedere som sparer strømkostnader og var de første som lanserte varmepumper for luft/vann. Det er derfor ingen overdrivelse å si at CTC har bidratt sterkt til å utvikle bransjen. CTC er en del av NIBE-konsernet.

- Inspirere til aktiv livsstil

CTCs engasjement for et bærekraftig og fossilfritt samfunn harmonerer med NIHFs fokus på å bygge et sterkt og bærekraftig hockeymiljø i Norge. Som en del av avtalen vil CTC støtte NIHF i arbeidet med å utvikle talenter, fremme idrettsglede og skape muligheter for unge utøvere.

– Vi tror på verdien av idrett og samfunnsengasjement. Ishockey er en sport som fremmer fellesskap, disiplin og sunn konkurranse, verdier som vi i CTC setter høyt, sier Ole Andreas Valnes, daglig leder i CTC.

– Gjennom dette partnerskapet ønsker vi å bidra til å utvikle hockeymiljøet, støtte unge talenter og inspirere til en aktiv livsstil blant barn og voksne, fortsetter Valnes.

- Positivt bidrag

I tillegg til å støtte utviklingen av hockeymiljøet, ser CTC også på denne avtalen som en mulighet til å styrke sin tilstedeværelse blant kunder og samarbeidspartnere.

– Hockeyarenaen representerer en fin møteplass for CTCs kunder, og partnerskapet vil gi selskapet økt synlighet gjennom eksponering på drakter og arena. CTC ser frem til et fruktbart samarbeid med ishockeyforbundet og til å være et positivt bidrag til norsk ishockey, konkluderer Valnes.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår