Nyansatte i Roth Norge

 
Nyansatte i Roth NorgeBildet: Erik Andre Kühn (t.v.) og Espen Ekseth
NYTT OM NAVN: Fra henholdsvis 19. februar og 1. mars 2024 styrker Roth Norge sin tilstedeværelse med to nye ansatte.

Espen Ekseth starter mandag 19. februar. Han skal jobbe som Distriktsleder Innlandet og  ha ansvaret for lokal oppfølging av grossister, rørleggere og entreprenører i området.

Erik Andre Kühn starter 1. mars som Distriktsleder i Østfold og Oslo og med samme ansvarsområde som Espen. Erik Andre skal i tillegg bistå litt inne på kontoret. 

Espen er 35 år, kommer fra Toten, og er i dag bosatt på Kapp. Han har svennebrev som rørlegger og arbeidet som det i flere år før han skiftet til salg. Han har jobbet hos Brødrene Dahl i Oslo, og deretter hos Heidenreich. I perioden 2018-2022 jobbet han som Distriktssjef Innlandet for Heidenreich før han gikk over til Arve Hagen AS som Prosjektleder. 

Frem til 31.12.23 arbeidet Espen som daglig leder og eier i Toten Rørleggerbedrift AS, og har frem til i dag jobbet i en salgsjobb utenfor VVS-bransjen.

Erik Andre er 33 år, og han bor på Tranby. Han har hatt sin læretid i Oras hvor han tok svennebrevet i 2014. Etter dette jobbet han som rørlegger på anlegg i Oras Drammen før han arbeidet som servicerørlegger i Oras Sandvika.

I 2018 var han ferdig utdannet rørleggermester og startet sin egen bedrift, Lier VVS AS, som han fortsatt driver.

- Vi ser fram til å få disse to med på Roth-laget, heter det i en pressemelding fra Roth Norge..

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår