Øystein Kvamme er ansatt som ny regionsdirektør i GK

 
Øystein Kvamme er ansatt som ny regionsdirektør i GKBildet: Øystein Kvamme
NYTT OM NAVN: Øystein Kvamme (49) startet 1. februar som ny regionsdirektør for Service region vest. Kvamme har lang erfaring i entreprenør- og rådgiverbransjen og kommer til GK fra en stilling i Norconsult.

− Jeg er strålende fornøyd med å få Øystein Kvamme inn på Team GK. Øystein har bred kommersiell erfaring fra store aktører i bransjen, og har et stort kundenettverk. Jeg ser virkelig frem til å få han som en del av ledergruppa i Service, sier divisjonsdirektør for Service i GK, Stian Orvedal, i en pressemelding.

- Region Vest har gjennom 2023 vist solid utvikling og lønnsomhet, og er klare for videre vekst som en rådgivende servicepartner for våre kunder. Vi kommer blant annet til å fokusere på tjenester som smart digital driftsstøtte, hvor vi bruker eksisterende teknologier i bygg, kombinert med analyseverktøy til å gi kundene våre gode råd for å optimalisere driften av byggene deres, sier Orvedal. 

− GKs visjon om å være et klimaforbilde, kombinert med evnen til å gjøre prosjekter mer bærekraftige, var viktig for meg. Jeg ønsker å bidra med mine erfaringer og være en tilrettelegger for videre utvikling av regionen, sier Øystein Kvamme.

Kvamme har over 20 års erfaring fra entreprenørvirksomhet, primært med bolig-, omsorgs- og undervisningsbygg. I tillegg har han jobbet med anleggsvirksomhet knyttet til Bybaneutbyggingen i Bergen. Kvamme er utdannet byggingeniør med videreutdanning innen prosjektledelse og kommer fra en stiling som avdelingsleder i Norconsult, hvor han blant annet har ansvaret for to tekniske grupper. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår