- Vi skal øke mangfoldet og kvinneandelen i næringen

 
- Vi skal øke mangfoldet og kvinneandelen i næringenBildet: Caroline Kindle, HR-leder for talent kultur og mangfold i GK sammen med Tom Ivar Myhre, styreleder i Diversitas og direktør for bærekraft i Backe. GK Gruppen AS
Mindre enn ett år etter at GK ble partner i mangfoldsnettverket Diversitas, er HR-leder i GK, Caroline Kindle valgt inn som nytt styremedlem.

I februar i fjor ble GK den første tekniske entreprenøren til å bli partner i Diversitas, som er Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bygg- og anleggsnæringen. Diversitas jobber for å øke kvinneandelen og mangfoldet i bransjen, og å sikre kompetansevekst i årene som kommer.

Diversitasnettverket ble startet høsten 2019 av entreprenørselskapene Mesta, AF Gruppen, Veidekke, Betonmast, Backe, Baneservice og JM Norge, og ledes av Tom Ivar Myhre (Backe).

Skal øke mangfoldet og kvinneandelen

— Gjennom Diversitas-nettverket har vi fått inspirasjon til vårt eget mangfoldsarbeid. Flere av tiltakene vi skal igangsette, er etter inspirasjon fra suksesshistorier til andre partnere. Jeg gleder meg til å lære enda mer fra andre bransjekollegaer, sier Caroline Kindle om partnerskapet med Diversitas. Kindle er leder for talent, kultur og mangfold i GK.

Nå er Caroline klar for å tre inn som styremedlem i nettverket, og ser frem til å være med på å bidra overfor partnere og medlemmer.

— Diversitas har på få år klart å samle byggenæringen for å skape løsninger på utfordringer vi alle står overfor. Vi skal øke mangfoldet og kvinneandelen i næringen, og det klarer vi bare om vi står sammen. Det ser jeg virkelig frem til å bidra til, sier Kindle.

Vil øke mangfoldskompetansen hos partnere

I tillegg til Caroline, ble Kari Kolle Steinrud (Sporveien), Gry Walstad (Skanska) og Kaja Maaø Hara (ØM Fjeld) valgt inn som styremedlemmer. Styret består fra før av Tom Ivar Myhre (Backe), Sif Løvdal (AF), Ann-Christin Gussiås (Baneservice), Neda Beyzavi (Betonmast), Gro Hege Haraldsen Nordbye (Veidekke) og Hilde Glenne (WK Entreprenør).

Diversitas er i en herlig utvikling, uttrykker styreleder i Diversitas, Tom Ivar Myhre: – Vi har fått en rekke nye partnere og opplever økt engasjement for inkluderings- og mangfoldsarbeid i bygge- og anleggsnæringen. Derfor er vi glad for at vi nå har et styre med hele ti dyktige og motiverte mangfoldsambassadører som vil utvikle Diversitas videre. Vi vil både jobbe for å få flere med på laget, og samtidig gi våre partnere økt mangfoldskompetanse og støtte til utvikling av arbeidet i egen virksomhet.

Myhre er styreleder i Diversitas og direktør for bærekraft i Backe.

— I 2024 kommer Diversitas til å gjennomføre vår første strategiprosess hvor partnerne også inviteres til å gi innspill, avslutter Myhre.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår