AF Gruppen ligger an til FREVAR-kontrakt

 
AF Gruppen ligger an til FREVAR-kontraktBildet: AF Gruppen er av FREVAR KF innstilt som totalentreprenør med samspill for fase 1 av nytt renseanlegg i Fredrikstad kommune. Ill. Fredrikstad kommune.
AF Gruppen er av FREVAR KF innstilt som totalentreprenør med samspill for fase 1 av nytt renseanlegg i Fredrikstad kommune.

Avløpsrenseanlegget vil ligge på Øra industriområde i Fredrikstad og vil bestå av flere bygg. Et bygg til forbehandling og bio-behandling med administrasjonsdel, et bygg til slambehandling, og to råtnetanker. Prosjektet skal levere ny og mer miljøvennlig renseteknologi og tilfredsstille skjerpede krav fra Statsforvalteren.

Kontraktsperioden starter med samspillsfase i august 2022. Hensikten er å sikre en samordnet prosjektering og utførelse for å finne de beste løsningene. Dersom man etter samspillsfasen oppnår målene for samspillet, vil fase 2 gjennomføres med detaljprosjektering og utførelse. Forventet ferdigstillelse av fase 2 er i 2026.

Prosjektet gjennomføres i to faser. Samlet kontraktsverdi for fase 1 og fase 2 forventes å være i overkant av 1,1 milliarder kroner.

- Vi er svært tilfredse med tildelingen av et spennende og fremtidsrettet samspillsprosjekt. Denne type prosjekter er et satsningsområde for vår byggvirksomhet i Østfold. Vi ser frem til å starte samarbeidet med FREVAR KF og til å være med på et prosjekt som er med å sikre en renere Oslofjord, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen, i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår