Swegon kjøper ABC Ventilasjonsprodukter

 
Swegon kjøper ABC VentilasjonsprodukterIllustrasjonsbilde: ABC Vent ble grunnlagt i 1976 og har 90 ansatte med hovedkontor og produksjon lokalisert i Borås, Sverige. Foto: ABC Ventilasjonsprodukter
Ved oppkjøpet av ABC Ventilationsprodukter styrker Swegon sin posisjon som en av de ledende innen ventilasjonsprodukter i Norden.

ABC Ventilationsprodukter vil utfylle Swegons eksisterende portefølje ved å utvide produktspekteret innen takhatter, rister og brann- og røykprodukter. ABC Ventilationsprodukter har et tydelig fokus på sikkerhets- og ventilasjonsprodukter.

- Vi er veldig glade for å kunngjøre dette oppkjøpet av ABC Ventilationsprodukter. Vi har en lang historie med samarbeid og er nå glade for å ønske ABC Ventilationsprodukter velkommen til Swegon-familien. Med deres komplementære produktportefølje samt deres ekspertise, vil ABC Ventilationsprodukter være et flott tillegg til vårt komplette inneklimasystem, noe som vil styrke vår posisjon på markedet ytterligere, sier Andreas Örje Wellstam, administrerende direktør i Swegon Group.

- Vi er spente på å se hvordan vårt lange partnerskap, hvor vi deler det langsiktige forretningsperspektivet og har lignende selskapsverdier, nå går inn i en ny fase hvor vi etter flere år med investering i vår produksjon og utvikling er klare til å ta neste steg for å akselerere vår forretningsvekst, sier Ingemar Carlsson, gründer av ABC Ventilasjonsprodukter.

ABC Vent ble grunnlagt i 1976 og har 90 ansatte med hovedkontor og produksjon lokalisert i Borås, Sverige. Nettoomsetningen i 2021 var 138 MSEK.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår