Canes satser i nord

 
Canes satser i nordBildet: Fra venstre: John-Are Hestnes, Ottar Gohli og Ronny Engan, Canes representanter i nord.
Canes har åpnet nytt avdelingskontor, lager og showroom i Tromsø. En tilstedeværelse i nord betyr kortere ledveringstid for alle nye og eksisterende kunder.

- Som leverandør av VVS og komfortgulv vil Canes nå kunne tilby kortere leveringstid, personlig service og en sterkere tilstedeværelse på byggeplasser i regionen, sier Ottar Gohli, distriktssjef nord i Canes, i en pressemelding.

- Canes opplever en sterk vekst over hele landet, og i nord har etterspørselen etter en totalleverandør rett i nærheten vært stor. Canes har gjort en bevisst strategisk satsning i dette området, og har kapret store markedsandeler innen hele produktsortimentet. For to år siden ansatte vi to personer i Nord-Norge, og har nå ansatt en til, forteller Ottar Gohli.

Enda bedre oppfølging

– Et nytt kontor med god plass gjør at vi også er rigget slik at Canes sine spesialister fra hele landet kan være på plass og bidra når kundene trenger vår spisskompetanse. Det gjør at nye og eksisterende kunder kan forvente enda bedre oppfølging også i nord. Skal du selge i Nord-Norge må du ha de beste folka på plass lokalt. Kundene våre forventer mye av oss, og derfor skal vi være tett på prosjektene og følge opp på byggeplassen, sier han. 

Det nye kontoret ligger vegg i vegg med en budbilsentral som har daglige avganger til hele Nord-Norge. 

Lange avstander

– Det er lange avstander i landet vårt, men nå kan vi levere varer over natten for en rimelig penge. Vi forventer at den store veksten fortsetter nå som vi har fått på plass eget lager. Det nye kontoret stiller med showroom, som gir hele regionen tilgang til å bli kjent med produktene Canes leverer før man bestiller. Et showroom blir noe helt annet enn å se ting i en brosjyre eller få det beskrevet på en skjerm. Vi vet hvor viktig det er for rørleggere å kunne ta på ting og plukke det de trenger. Med en lokal tilstedeværelse i Tromsø, vil kundene våre kunne komme innom og få den gode servicen Canes er kjent for, sier Gohli. 

Prefabrikkerte løsninger

Canes lagerfører flere prefabrikkerte løsninger i sitt 500 kvadratmeter store lager i Tromsø. Deriblant Unopax, som kombinerer innbyggingssisternen til toalettet med hele vann- og varmefordelingen til boligen i en vanntett skapløsning. 

– Vi ser at rørleggere sliter med å få tak i nok folk til å gjøre jobben. Med prefabrikkerte moduler kan kundene våre ta på seg større jobber og bruke mindre tid på montering og installasjon, sier Ottar Gohli avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår