- Vil lytte og dele erfaringer

 
- Vil lytte og dele erfaringerIllustrasjonsbilde: Getty Images
VVS DAGENE 2022: - På messa skal vi i Drifti fokusere på én ting, og det er å snakke med folk.

Av Bjørn Laberg

Det sier gründer og kommunikasjonsansvarlig hos Drifti AS, Hans Marius Engebretsen, til VVS aktuelt.

VVS dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Drifti fagsystem er en skybasert tjeneste som gir full oversikt over oppdrag, kunder, timer og ressursbruk for håndverkeren. Drifti satser på smarte automatiseringer og ferdiglagde kalkulasjonspakker for å gi brukeren en mer effektiv hverdag. Via Drifti kan brukeren for eksempel bestille varer direkte fra Ahlsell, Heidenreich og Brødrene Dahl. I tillegg har Drifti integrasjon mot grossister og leverandører tilgjengelig i systemet. Disse kan brukeren velge varer fra når man registrerer materiell.

- Drifti regnskap er et adskilt regnskapssystem som er integrert med Drifti, slik at all informasjon oppdateres i sanntid. Som kunde i Drifti kan du velge å benytte deg av begge, eller bare Drifti, sier Engebretsen.

På kundelisten har Drifti både VVS eksperten, VVS Norge Partner Rørkjøp AS.

- Vi er i vekst og opplever mye mer oppmerksomhet rundt Drifti, det er bra. Vi skal ikke selge, vi skal heller ikke pushe ut Drifti på VVS dagene. For oss er brukerne våre de viktigste brobyggerne og utviklerne. Det er sammen med dem vi har laget Drifti og det er med dem vi utvikler Drifti. Vi vil stå på vår stand primært for å lytte og dele erfaringer, sier Hans Marius Engebretsen avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår