Danfilter frir til norske forhandlere

 
Danfilter frir til norske forhandlereBildet: Danfilter utvikler og produserer kvalitetsfiltre i egen produksjon i Farum i Danmark.
VVS DAGENE 2022: - Vi i Danfilter ser frem til muligheten messen gir til å treffe nye strategiske samarbeidspartnere og forhandlere i Norge.

Av Bjørn Laberg

Det sier CEO i Danfilter, Henrik Friis, til VVS aktuelt.

VVS dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Hos Danfilter utvikler og produseres kvalitetsfiltre i egen produksjon i Farum i Danmark. De siste 40 årene har Danfilter etablert seg som markedsleder i det danske markedet, når det kommer til å produsere og levere filtre til komfortventilasjon, både til proff- og privatmarkedet. Danfilter forsyner også industrien med filtre til prosessventilasjon.

- I 2020 lanserte vi en nettbutikk for private forbrukere i Norge, www.filterhuset.no. Nå mener vi tiden er moden for å etablere oss i Norge i B2B-markedet med salg til VVS-bedrifter, industri, forhandlere og boligselskap. Akkurat nå søker vi etter strategiske samarbeidspartnere og forhandlere i Norge. Interesserte må gjerne ta turen innom standen vår på Lillestrøm, oppfordrer Friis. 

- Vi gleder oss virkelig til å møte kolleger i bransjen på VVS dagene 2022, og vi forventer å komme hjem med massevis av inspirasjon og kontakter til potensielt nye forretningspartnere, sier Friis avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår