Ista visualiserer energiforbruk

 
Ista visualiserer energiforbrukBildet: - Med vår metodikk kan man redusere forbruket med 25 prosent, sier daglig leder i Ista Norge, Espen Karlsholmen. Foto: Trond Schieldrop
VVS-DAGENE 2022: På messen er ENØK og energisparepotensiale et hett tema. Løsningene til Ista Norge har blitt godt mottatt av bransjen.

Av Trond Schieldrop

Ista Norge som er spesialister på å visualisere og avregne faktisk forbruk i sameier og borettslag. 

– Med vår metodikk kan man redusere forbruket med 25 prosent, sier daglig leder Espen Karlsholmen.

- Fordelen med systemet for borettslag og sameier er at det gir forbrukerne god oversikt over eget forbruk og spare energi. I disse ulvetider hvor strømkostnadene har bikket over 6 kroner KWh, vil våre systemer raskt betale seg tilbake. Både utstyr og installasjon er tilbakebetalt innen to år, sier Karlsholmen.

70 års fartstid i Norge

Ista Norge, som er et datterselskap av Ista SE, har holdt på i Norge over 70 år. 
– Vi har fortsatt et godt forhold til kundene fra helt tilbake på 1950-tallet, med mekaniske og manuelt avleste målere, til dagens elektroniske, trådløse fjernavlesning. Utviklingen med skybaserte løsninger gjør at forbrukerne får en helt annen oversikt enn tidligere med bl.a. oversikt over dagsverdier, sier han til VVS aktuelt.

Viktig markedsplass

For Ista Norge er VVS-dagene en viktig markedsplass og selskapet har deltatt på messa siden tidlig på 2000-tallet. 
- Det er viktig å være synlig med våre løsninger nå som det er et sterkt fokus ren energi og miljø, sier Karlsholmen til slutt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår