Camfil med ny generasjon posefilter

 
Camfil med ny generasjon posefilterBildet: Med denne produktoppgraderingen vil nåværende Hi-Flo-brukere kunne redusere energiforbruket med over 105 millioner kWh per år i Europa uten å forandre på noe.
VVS-DAGENE 2022: Camfil, ledende produsent av renluftsløsninger, lanserte under VVS-dagene sin nyeste oppgradering av Hi-Flo posefilter.

Av Bjørn Laberg

Den nye oppgraderingen er designet med tanke på kunder som står overfor dramatiske økninger i energikostnader, i tillegg til samfunnsmessige krav til alle selskaper om å ha bærekraft i fokus.

Hva er Hi-Flo posefilter?

I over 50 år har Hi-Flo posefilter vært en kjent merkevare som har vært benyttet i en rekke bygninger - fra farmasøytisk produksjon, sykehus, og kontorbygg – til kommersielle bygninger, arenaer og skoler, for å nevne noen. Filteret er designet for å beskytte mennesker, miljø og prosesser. Hi-Flo posefilter kjennetegnes ved sine energibesparende egenskaper, kombinert med stabil og pålitelig ytelse.

Den nye Hi-Flo-oppgraderingen er designet for å både ivareta denne tradisjonen, men også gi ekstra kundefordeler:

• Camfil kan nå fortsette å styrke Hi-Flos markedsledende posisjon og drive frem ambisjonen om å gi ren luft overalt

• Med denne produktoppgraderingen vil nåværende Hi-Flo-brukere kunne redusere energiforbruket med over 105 millioner kWh per år i Europa uten å forandre på noe. Ved å konvertere ikke Hi-Flo-brukere eller velge en filtreringsklasse med høyere ytelse, kan dette tallet bli mer enn dobbelt så stort

• Ethvert produkt som benyttes inne i en bygning har et karbonavtrykk. Ved å redusere energiforbruket vil Hi-Flo kunne forbedre sitt karbonavtrykk med over 25620 tonn CO2-utslipp

• Reduksjonen i energiforbruket kan utgjøre besparelser på over 31 millioner euro

• Nå kommer Hi-Flo-serien også med en miljøvaredeklarasjon (EPD). Dette gir kunden kunnskap om miljøpåvirkningen av Camfils Hi-Flo-produkter.

- Vår serie Hi-Flo posefilter har alltid vært ledende når det gjelder ytelse og kundefordeler. Denne oppgraderingen er en del av en kontinuerlig utvikling av vårt produktsortiment som vil gi energieffektive og bærekraftige renluftsløsninger, sier Evelina Zettervall, Director of Product Management, Camfil EMEA.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår