Ingeborgerne inntar Lillestrøm

 
Ingeborgerne inntar LillestrømBildet: – På VVS-dagene har oppslutningen om vår stand i foajeen vært stor, sier, Janne Johannessen (t.v.) og Marie Linn Havsgård i Ingeborg-nettverket. Foto: Trond Schieldrop
VVS-DAGENE 2022: – Nå er det på tide at kvinnene får sin plass ved bordet. Vi har mye positivt i bidra med i forhold til inkludering og mangfold, sier Marie Linn Havsgård og Janne Johannessen i Ingeborg-nettverket.

Av Trond Schieldrop

Ingeborg-nettverket er et nettverk som nå teller 1000 kvinnelige medlemmer i hele rørbransjen. Havsgård er styremedlem i nettverket med rørjentene som ansvarsområde. 

– På VVS dagene har oppslutningen om vår stand i foajeen vært stor. Her har vi hatt besøk av «Ingeborgere», rørleggere, bedriftsledere og leverandører som synes vi gjør en viktig jobb, sier Marie Linn og Janne.

Kvinner er en viktig ressurs

- På standen tar vi bilde av alle som kommer innom standen og lager en reels daglig, for å vise vår støtte tilbake til de som backer opp om oss.
Bakgrunnen for etableringen av Ingeborg-nettverket var en kommentar vi overhørte på et møte med rørbransjen, om at «det er fint med kvinner i rørbransjen, men det var ikke noe vi ville bruke penger på».

- Dette trigget oss til å starte nettverket i 2016. Til nå har vi klart å bygge opp en større forståelse for alle dyktige damer i rørbransjen, sier Marie Linn og Janne til VVS aktuelt.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår