Kinnan lanserer Animar-serien

 
Kinnan lanserer Animar-serienBildet: Kinnan Norge AS introduserer Animair varmepumper
Kinnan Norge AS presentere nå Animair varmepumper, en serie med energieffektive og innovative varmepumper utviklet spesielt for norske forhold.

- Disse effektive og pålitelige varmepumpene er designet for å levere overlegen ytelse og skape et optimalt inneklima i både hjem og hytter. Animair Varmepumper tilbyr flere modeller som passer til forskjellige behov. Et ekstra pluss er at alle Animairs hjemmemodeller kommer med 7 års garantert trygghetsforsikring, heter det i en pressemelding fra Kinnan.

Kinnan Norge har et sterkt engasjement for å levere produkter av høy kvalitet, og denne nye serien med varmepumper er intet unntak. Med denne lanseringen fortsetter selskapet å styrke sitt rykte som en pålitelig distributør av energieffektive løsninger i Norden. Serien inkluderer 4 forskjellige modeller, slik at det er enkelt å finne en modell tilpasset enhver bolig.

Animair Alpha 35

Med en kapasitet på 4,8 kW er denne modellen spesielt egnet for mindre arealer, hytter og hjemmekontor. Den leverer effektiv varme og sørger for en komfortabel atmosfære. Animair Alpha 35 har solide funksjoner som innebygget WIFI, appstyring og vedlikeholdsvarme. Varmepumpen gir også hele 4,3 kW kjøleeffekt, perfekt for varme sommerdager.

Animair Delta 35

Denne stillegående modellen med en kapasitet på 6,9 kW er tilgjengelig i både sort og hvit. Den kombinerer høy ytelse med en elegant og moderne design.Animair Delta 35 har garantert drift helt ned til -25°C. Den har innebygget WIFI og appstyring, vedlikeholdsvarme og en rekke smarte funksjoner for luftstyring. GoldenFin på både ute- og innedel beskytter varmepumpen mot korrosjon.

Animair Omega 40

Toppmodellen i Animair serien heter Omega 40. Med en imponerende varmeeffekt på hele 8,3 kW, er dette varmepumpen for den romslige boligen. Den er driftstestet helt ned til -35°C og en har en unik varmeeffekt ved kalde temperaturer. Den har alle de smarte funksjoner som de øvrige Animair pumpene, og utedelen har en svært velbalansert Twin Rotary kompressor. Denne sørger for mindre vibrasjoner og lavere støynivå i forhold til de fleste kraftige varmepumper. Elegant design gjør den til et perfekt valg i Norske hjem.

Animair Multisplit

Animair multisplit benytter samme Animair Delta innedeler, og lar deg kombinere en løsning med enten 2 eller 3 innedeler til bare en utedel Miks mellom sort og hvit innedel, alt etter hva som passer i rommet hvor inndeler skal henge. Animair multi har hele 10,8 kW varmeeffekt og gir deg god oppvarming i det meste av boligen, til et betydelig redusert strømforbruk.

- Vi er begeistret for å kunne tilby disse nye Animair varmepumpene til våre kunder, sier Anders Jonasson, daglig leder hos Kinnan Norge AS. Med deres stillegående ute- og innedeler, goldenfin antikorrosjonsbelegg, og inkludert 7 års garantert trygghetsforsikring, representerer disse modellene det ypperste innen klimasmarte løsninger for boliger. Alle modeller har også innebygget Wifi og appstyring for god kontroll på inneklimaet uansett hvor man ellers befinner seg.

Animair serien har fått en svært god mottakelse i markedet. Installatørene i vår egen kjede, Klimaekspertene, forteller at varmepumpene har en enkel installasjon og melder om fornøyde kunder i alle deler av vårt langstrakte land.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår