Ny styreleder og daglig leder i Froster

 
Ny styreleder og daglig leder i FrosterBildet: Ny styreleder i Froster AS, Asle Hindenes (t.v.) og ny daglig leder, Knut Tøraasen. Foto: Froster AS
Froster AS har valgt ny styreleder og daglig leder med virkning fra 1. januar 2024. Ny styreleder, Asle Hindenes, kommer fra rollen som styremedlem. Tidligere styreleder fortsetter som styremedlem.

Tilsvarende rollebytte foretas i selskapets drift, ved at Knut Tøraasen overtar som daglig leder etter Artur Burdek, som også fortsetter i selskapet, men vil jobbe mer ut mot markedet gjennom salg og markedsføring. 

Asle Hindenes har lang erfaring som gründer og bedriftsleder fra blant annet Hagel AS, i tillegg til roller som daglig leder og økonomisjef i flere selskaper. Hindenes er utdannet foretaksøkonom fra NHH og har styrekompetanse gjennom fagkurs på BI, samt flere formelle styreverv gjennom mange år. 

- Nå ser vi fram til å videreutvikle våre strategier for fremtiden med en sammensveiset gjeng dyktige medarbeidere, sier Hindenes i en pressemelding.

Selskapets nye daglige leder Tøraasen, innehar 30 års erfaring fra kommersielt arbeid og ledelse, samt mastergrad i ledelse og en Bachelorgrad i kommunikasjon fra BI. 

- Vi rigger selskapet for videre vekst. Det er en rekke spennende endringer på gang. Avtroppende styreleder er også daglig leder i eget selskap og Artur er en uvurderlig ressurs gjennom sin ekspertise på en rekke av våre produkter, som nå vil komme kundene våre enda mer til nytte. Begge er medeiere i selskapet og vi tror dette vil utgjøre en positiv driv for absolutt alle parter, samtidig som kontinuiteten sikres, avslutter Tøraasen. 

Bildet: Knut Tøraasen overtar som daglig leder i Froster AS

Froster AS er et norskeid handelshus for industrielle pumper og prosessutstyr, samt utstyr til VVS og VA installasjoner. Froster tilbyr kompetanse og kvalitetsprodukter med lave levetidskostnader til privat og offentlig sektor. 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår