Kyoto Group og Schneider Electric inngår intensjonsavtale

 
Kyoto Group og Schneider Electric inngår intensjonsavtaleBildet: Ronny Micaelsen, Salgsdirektør i Power Systems-divisjonen i Schneider Electric Norge. Foto: Stefania R. Nilsen, Schneider Electric.
De to selskapene tar sikte på å inngå en kommersiell avtale mellom flere land. Avtalen vil dekke teknologiutvikling, kjøp og levering av Schneider Electrics produkter og programvareløsninger.

Målet med samarbeidet er å utvikle digitale løsninger som forbedrer driftseffektiviteten og kundeopplevelsen, samtidig som selskapene får et konkurransefortrinn i markedet. Begge selskaper har mål om vekst, samtidig som de sammen skal avkarbonisere og elektrifisere industrien. 

 

Med fokus på innovasjon, kvalitet og kostnadsoptimalisering, håper begge parter på å kunne vokse og oppnå positive resultater. 

– Vi i Schneider Electric gleder oss til å kunne samarbeide med Kyoto Group. Gjennom vår teknologi vil Kyoto kunne hjelpe industrien mer effektivt med å avkarbonisere prosessvarme. Vi ser frem til å støtte Kyoto og deres kunder i å få mest mulig ut av sin energi og sine ressurser, og samtidig redusere karbonutslipp i kappløpet mot et klimanøytralt samfunn, sier Ronny Micaelsen, Power Systems Director i Schneider Electric Norge.

Schneider Electric skal være Kyotos teknologipartner og delta aktivt i levering av kritisk elektrisk utstyr til Kyoto Groups E-house og varmelagrene Heatcube. Schneider Electric kan også bidra med sin ekspertise og støtte til Kyoto i arbeidet med å elektrifisere og avkarbonisere industrien. Målet med samarbeidet er å utvikle gode digitale løsninger som forbedrer driftseffektiviteten, forbedrer kundeopplevelsen og fører til markedskonkurransefortrinn. 

– Vi er glade for å ønske Schneider Electric velkommen til vår allianse, sammen med selskapene Iberdrola og Spirax Sarco, og vår felles ambisjon om å sammen avkarbonisere industriell prosessvarme. Produktene og tjenestene fra Schneider Electric er banebrytende, og med en kommersiell avtale i flere land vil utrullingen av Heatcube bli betydelig enklere. Dette er fordi Schneider Electric kan levere produkter og tjenester for Heatcube som er tilpasset hvert lands lokale forskrifter og krav, sier Camilla Nilsson, CEO i Kyoto Group. 

Partnerne har til hensikt å aktivt fremme konkurransedyktige løsninger basert på teknologien fra begge selskapene til deres kunder. De vil også initiere felles go-to-market-aktiviteter. Dette understreker begge parters intensjon om å skape et godt og positivt forhold. 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår