Lederskifte i Kruge AS

 
Lederskifte i Kruge ASBildet: Tom Marmont-Ramsey (t.v.) overlater roret i Kruge til Carl Petter Simonsen
Carl Petter Simonsen går inn i rollen som daglig leder i Kruge AS fra 1. februar 2023.

Simonsen overtar lederrollen etter Tom Marmont-Ramsey, som har vært ansatt i selskapet siden 1997, og vært øverste leder siden 2003.
Marmont-Ramsey velger pensjonisttilværelsen fra og med den 13. september i år, og vil i perioden frem til dette være engasjert i strategisk prosjektsalg og vår industrielle satsning. 

Simonsen kommer fra Smith Stål, hvor han har vært Direktør i 7 år. Han har lengre erfaring innen salgsledelse, og har 17 års erfaring fra Bygg-bransjen. Han er utdannet Sivilingeniør innenfor marine arkitektur og offshore engineering. noe Kruge vil nyte godt av innenfor vår industrielle satsning. 

Simonsen er 53 år og bosatt i Asker sammen med ektefelle og 4 barn. 

- Simonsen overtar et selskap i sterk vekst. Som ledende leverandør av kostnadseffektive og bærekraftige montasjesystem, tilbyr Kruge et omfattende leveringsprogram av komplette montasjesystem til entreprenører innen ulike typer industri. Det nyeste satsingsområdet innenfor rådgivende engineering, har bl.a bidratt til solid vekst i 2022. Medarbeiderteamet på 20 ansatte har lang, bred og faglig kompetanse samt. en sterk posisjon i markedet. Kruge ser frem til ytterligere styrking av teamet med Carl Petter i lederrollen i vår digitale og bærekraftige utvikling, skriver Kruge i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår