Knut Holen blir ny Hias-sjef

 
Knut Holen blir ny Hias-sjefBildet: Knut Holen
Knut Holen (53) har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Hias IKS. Han tiltrer senest 1. mai.

Holen er i dag fungerende konserndirektør i Avinor AS, med ansvar for 39 av Avinors lufthavner. Han har tidligere hatt flere andre lederstillinger i Avinor. Holen har også arbeidserfaring fra Forsvarsbygg og Sintef. Holen bor i Løten.

Han er utdannet sivilingeniør ved NTNU. Han har også en tilleggsutdannelse innen teknologiledelse ved NTNU/HHT i tillegg til AFF – Solstrandprogrammet.

- Hias er et spennende og veldrevet selskap, som hver dag leverer viktige tjenester til innbyggerne i Hamar, Stange, Ringsaker og Løten. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med Hias som bedrift, eierkommunene sine forventinger og jobbe sammen med mange dyktige medarbeidere, sier Knut Holen.

Holen overtar stillingen som administrerende direktør i Hias IKS etter Morten Finborud, som går av med pensjon i løpet av våren.

-Styret i Hias IKS er godt fornøyd med å få Knut Holen som vår nye administrerende direktør. Han er en erfaren og solid leder som vil lede Hias til beste for innbyggerne, eierkommunene, selskapet og våre medarbeidere. Vi i styret ser frem til å samarbeide tett med Knut Holen som vår kommende administrerende direktør, sier Kjell Magne Brobakken, styreleder i Hias IKS.

Det kom inn 30 søknader til stillingen som administrerende direktør i Hias. 10 av kandidatene ble invitert til førstegangsintervju.

Hias IKS er et interkommunalt selskap, som er anleggseier og tjenesteleverandør på områdene vann og avløp for kommunene Hamar, Løten, Ringsaker og Stange.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår